Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha napi 1x eszek (és akkor is...

Ha napi 1x eszek (és akkor is 3 kanálnyit) akkor fogyhatok?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és 95 kiló. Mostanába minden összejött. Stresszelek és talán még depressziós is lehetek. Egyszerűen nem tudok enni. Nem kívánom a kaját, és alig pár falatot tudok letuszkolni a torkomon. Tudom, hogy ez rohadtul nem egészséges. Nem kávézok, energiaitalt és üdítőket sem iszok, viszont cigizek. Tudom, hoy ez nem állapot, de tényleg nem birok enni. Undorral nézek a kajára. Milyen kajákkal pótolhatom a napi szükségleteket? fehérje, stb. Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. okt. 28. 20:55
 1/6 anonim válasza:
Nem fogyni fogsz hanem meghalni!!! Fogjátok föl enni kell kölönben mész az intenzívre és beléd bökik a méteres tűket. Egyél, jóbol mondom :)
2012. okt. 28. 21:08
 2/6 anonim válasza:
Ne csinald ezt magaddal!! Maximum egyszer ELFOGYSZ es nem lefogysz! Egyel napi 5 x kicsit , nem kekl sok de legyen meg a rendszerrs etkezes. Egyel sok gyumit zoldseget meg feherjer , es legalbb ha ubdorotsz a kajatol akkor egyel olyat amit szeretsz; biztos h van olyan kaja amit szivesen eszel!!
2012. okt. 28. 21:19
 3/6 anonim válasza:
Ha fogyni szeretnél akkor kenyérből egyél kevesebbet vagy éppen nagyon ritkán. lehet helyettesíteni mindenféle zöldséggel.. =)
2012. okt. 28. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz, ha stressz miatt pár napig nem eszel. Utána úgyis megéhezel, visszajön az étvágyad, és visszahízod pár nap alatt, amit leadtál, sőt, többet is.
2012. okt. 28. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
59%
Agyadból már nem sokat tudnál fogyni szerintem
2012. okt. 28. 22:21
 6/6 anonim válasza:

Én általában csak egyszer eszem egy nap,mégsem haltam meg!!

Ez szokás kérdése,lehet,hogy rossz szokás,de nekem így jó.

Nem fogyózom egyébként.

2012. okt. 29. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!