Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatok le legalább...

Rolchie kérdése:

Hogyan fogyhatok le legalább 20 kg-t?

Figyelt kérdés
130 kg vagyok 189cm magas 22 éves. Nem vagyok aránytalanul elhízva, van hasam, "nagydarab" alkat. Szeretnék legalább 100 kg-ra lefogyni, nem tudom sikerülni fog e. 75 kg voltam 4 éve!!! nem iszom 2 hete cukros üdítőket csak vizet, mellőzöm a kenyeret odafigyelek mit eszem, lehetőleg 6 után semmit max alma vagy zöldség. jah és naponta 10 km ert tekerek szobabiciklin intenzíven. szerintetek jó úton járok ? ötleteket tanácsokat várok minél többet!!! előre is köszönöm!! :)

#diéta #fogyókúra #fogyás #nagymértékű fogyás
2012. okt. 25. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy odafigyelsz a kajára? Mit eszel? Mennyit? Annak mekkora a fehérje, CH és zsírtartalma?

Este NE egyél gyümölcsöt!!! Az CH neked pedig este fehérje kell.

Olass utána alaposan, lehetetlen mindent leírni pár sorban.

2012. okt. 25. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Leírhatnád egy napi étrendedet, jobban átlátható akkor, hogy miket eszel.
2012. okt. 26. 08:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Például kerülöm a tésztát, burgonyát, pörkölt féléket és a zsíros ételeket. Kis faluban lakom ezért elég nehéz olyan dolgokat megvásárolni ami pl egy tökéletes étrendhez mért lenne :( Reggelim általában 1db max 2 korpás zsömle pulykamell sonkával vagy csak simán vajjal(szalmámi és társai kizárva)hozzá paradicsom paprika stb.. délben valamilyen leves lehetőleg könnyű és tészta nélkül. délután műzli vagy esetleg a déli leves mégegyszer... vacsora semmi. jah és egésznap sok ásványvíz.
2012. okt. 26. 09:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is kis falun lakom, de a szomszéd városban mindenhol van Tesco. Ott meg van csirkemell filé, zabpehely (natúr! nem cukros müzli!) sovány túró, natúr joghurt, barna rizs, fagyasztott zöldségek, pufirizs, csirkemellsonka, sovány sajt.

Reggel és délben fogyassz CH-ot, uzsonnára és vacsorára (kell vacsora is!) már javarészt inkább csak fehérjét, az étrend pedig a fent felsoroltakból álljon.

A szobabicaj nagyon jó, de ne intenzíven tekerj mert az kardio, te meg zsírt égetni akarsz, így maradj 130-as pulzus alatt ami ugye aerob edzés. Nem kell pulzusmérő ketyere, akkor jó a tempó ha kicsit lihegsz, kicsit izzadsz de mellette tudsz beszélgetni még, nem köpöd ki a tüdőd.

2012. okt. 26. 12:46
 5/5 A kérdező kommentje:
nah ez nagyon jo,eddig mindig 130 pulzus felett tekertem. koszonom a valaszokat !!!
2012. okt. 26. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!