Hogyan fogyhatok 5 kg-ot legalább, nem olyan sok idő alatt?
Figyelt kérdés
nem elkapkodni akarom!
ha pl. este 6 után nem eszem, és helyese(bbe)n táplálkozom, akkor érhetek el ennyi fogyást? mellette, ha pl. hetente 2x30 percet futok/teniszezek, lesz eredmény?
2012. jan. 3. 17:24
1/5 anonim válasza:
Szerintem az lenne a legjobb, ha minden nap futnál, vagy legalább 5 nap.
3/5 anonim válasza:
én egy 4-5 hét alatt fogytam 5kg-t. nagyon egyszerűen: a kajálásokban visszafogtam magam, nem ettem magam tele. napi 4-5 étkezés, heti 4-5 nap tornázás, olyan 45-60 percet.
14/l
4/5 A kérdező kommentje:
értem értem, és ha hetente ötször futok, akkor azt mennyi ideig? mert ha jól tudom, akkor legalább 40 perc intenzív mozgás kell, hogy rendesen beinduljon a szervezet. jól tudom?
2012. jan. 3. 20:38
5/5 anonim válasza:
Ha jól tudom a futás nem fogyaszt annyira. Inkább kardio edzéseket kéne csinálnod pl. nem futni hanem kocogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!