Hogyan fogyhatok le legalább 5 kg?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok 156 cm 63-64 kg. Ugy szeretnék fogyni hogy ne koplaljak(ne álljak le a növésben). Most igy étkezek reggel gyümölcsök,virsli,sonka,párizsi kenyérrel, ebéd amit anyu főz(ezen nem tudok változtatni,általában pörkölt,rakottkrumpli,tarhonya stb.)Vacsi nator joghurt zöldséggel(de ez is változó) napi szinten 2 órát mozgok de ha tesi van akkor 3-at(1 óra kutyasétáltatás, 1 óra lépcsőzés a suliban)Ja és nem szoktam nasizni csak ha anyu süt valami sütit.Ja és nem szoktam telizabálni magam.Min változtassak hogy fogyjak? Én már 5 kg minusznak is nagyon örülnék. Ja és ha lehet olyan fogyózást mondjatok hogy ne szedjem vissza.2010. febr. 3. 20:08
1/1 anonim válasza:
1.Ne reggelire edd a gyümölcsöt hanem vidd a suliba,mad jó lessz tízóraira,egyébként jó a reggelid.
2.Nyugodtan edd azt amit anyukád főz,(csak a pörköltet köretnélkül uborkával,rakott krumplit kolbász ,és kenyér nélkül stb.
3.a vacsi jó.
4.iktass be egy uzsonnát (sovány felvágott zöldséggel,vagy gyümi).
5.igyál sok folyadékot,cukor és szénsavmenteset.
Ennyi.Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!