Szerintetek ha hasonló mennyiséget, kajákat eszek fogyhatok? Leírom hogy ma mit ettem, persze nem mindennap ilyet ennék hanem mondjuk halat meg hasonlót na értitek.
-1 nagy szelet bundáskenyér, mustárral, egy bögre tea
-egy db alma
-egy kis adag rakottkrumpli, egy (diétás)csirkecomb és egy 6 cm-es uborka
-4 szem cukorka(ezt nem akartam enni)
-egy vanilliás krémkönnyű joghurt
és persze min 2 liter vizet ittam :)
Írd le, hogy hány éves vagy, milyen magas, hány kiló és hogy mennyit szeretnél leadni, illetve hogy a korábbi étkezéseid mennyiben tértek el a mostanitól!
A bundás kenyér, rakott krumpli és a cukorka nem kifejezetten diétás ételek, de ha eddig napi 3 bundás kenyeret és két púpos tányér rakott krumplit megettél, akkor még akár ez is hozhat eredményt (persze csodát ne várj tőle)
Esetleg tervezel valamit enni vacsorara mert ez sem mindegy. :)
En is eppen fogyozom es reggelire ettem egy szelet vajas kenyeret, tizoraira egy joghurtot, ebedre egy kis tanyer borsofozeleket + 3 pici rantott csirkemel csikot (ezt nem olajba sutottem hanem sutobe). Vacsorara csak sima tonhalat fogok enni, egy kemenyre fott tojassal es 1 kocka medve sajtal es paradicsommal.
En este 6-kor vacsorazom es utanna mar csak reggel eszem. Napkozben megiszom 2 tejes kavet egyet reggel es egyet ebed utan.
Hasonloan eszem 2 hete es lement rollam majdnem 3 kilo. Neha tizoraira joghurtot neha meg gyumolcsot eszem.
Pentekenkent jarok zumbazni es hetfotol-csutortokig szobabiciklizem napi 20 percet de azt nagyon kemenyem, ugy, hgoy folyik rollam a viz. :) Nekem ez eddig bevallt. Meg 6 kilo van hatra amit fogyni szeretnek.
hát én ennyit ettem :D de nem voltam éhes:D
egyébként már 11 éve kézizek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!