Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha eszek valamit, és annak a...

Ha eszek valamit, és annak a kalória mennyiségét mozgással elégetem, akkor az olyan mintha nem ettem volna semmit?

Figyelt kérdés
Ha én most megeszek egy szendvicset legyen az most pl 300 kalória, de ráülök szobabiciklire 1.5 órát tekerek akkor az olyan mintha meg se ettem volna?
2012. júl. 12. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Edzés után mindig kell pótolni az elveszett szénhidrátot!
2012. júl. 12. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
igen
2012. júl. 12. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:

" Ha én most megeszek egy szendvicset legyen az most pl 300 kalória, de ráülök szobabiciklire 1.5 órát tekerek akkor az olyan mintha meg se ettem volna? "

igen

2012. júl. 12. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

NEM!!!

Ha nem eszel semmit és mellé nem mozogsz, akkor lelassul az anyagcseréd.

Ha eszel valamennyit és utána annyit mozogsz, amennyivel elégeted, akkor megpörgeted az anyagcserédet és a mozgás után órákkal is "pörögni" fogsz és több kalóriát felhasználni, mintha nem csináltál volna semmit.

2012. júl. 12. 19:39
 5/6 A kérdező kommentje:
De ha mondjuk egy fogyókúrázó számára van egy adott kcal bevitel amit ha átlép hízik legyen ez a határ 1600 kcal,de az illető bevisz 2000 kcal-t . Ha elégeti azt a 400 kcal-t akkor az illető nem hízik nem?
2012. júl. 13. 05:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Abban a esetben nem hízik ugyan, de nem is fogyókúrázik.
2012. júl. 13. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!