Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Úgy lehet enni csokit, ha nem...

Úgy lehet enni csokit, ha nem lépem vele túl a napi megfelelő kalória mennyiséget?

Figyelt kérdés

Fogyózom és 1500 kcal a határ nekem, de nem tudom, hogy nem-e baj, hogy ettem tegnap csokit:S

18/L

2011. júl. 1. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:

pár kocka csokitól semmi bajod nem lesz,ahoz,hogy hízzál tőle minimum 2 3 táblát le kéne gyűrnöd naponta.

úgyhogy belefér.:)

én volt,hogy puncstortát meg muffint ettem fogyi alatt és simán fogytam.

2011. júl. 1. 10:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtattál:)
2011. júl. 1. 10:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyél nyugodtan.Csak ne legyél olyan mint pár ismerös hogy mondta hogy ha csokit eszik érzi hogy rakódik le.Én mindennap eszek csokit és nagyon sokat és tudok fogyni,igaz mozgással és a fehérkenyeret leváltottam zsemlére és abbol sem eszek sokat.Most ezt úgy kell érteni hogy egy szendos kajánál nem két szelet kenyeres szendot csinálok,hanem egy zsemléset..jól megpakolva,szalámi sajt ,paprika,paradicsom.
2011. júl. 1. 10:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Oké, am nem szoktam tele enni magam, csak már rég ettem és szenvedtem tőle:D
2011. júl. 1. 11:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet ha neked ez minden vágyad :D Én biztos okosabban használnám ki a kcal mennyiséget de ez már a te döntésed.
2011. júl. 1. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!