Hogyan fogyhatok ha nem eszek gyümölcsöket/zöltdégeket?
Mást sem eszel. :)
...
Ez persze csak vicc, de minden viccnek van alapja. Ha arra próbáltál célozni, hogy nem akarsz változtatni az egészségtelen, és hízást okozó táplálkozásodon, akkor a válasz: sehogy.
Esetleg sportolhatsz, de nem hiszem, hogy 10 kg felesleggel képes lennél ANNYIT sportolni, hogy kompenzáld az evést.
Aki mondjuk pajzsmirigy problémákkal küzd (sokan vannak) az hiába számolja a problémákat..
Aki nem küzd (még) ilyen gondokkal, az meg nem normális ha kalóriákat számolgat.. nem kell szemét kajákat enni, alacsony ch semmi tej és akkor nincs hízás, és lehet fogyni.
------------
Viszont ami érdekesebb, hogy miért nem eszel Kérdező zöldeket? Fontos lenne... De hát, eszkimók sem nagyon esznek, és köszönik szépen megvannak. Egyél húsokat. Gabonákkal, tejtermékekkel nagyon vigyázz, nem alternatívái a zöldségeknek, nem váltják ki és károsak.
Táplálkozás művész úr, engem kíváncsivá tettél, miszerint, hogy lehet élni a tej mindenformája nélkül? Még a laktózérzékenyeknek is ott van a laktóz mentes tej. De komolyan, minden nap grillezett csirkemellet eszel rizzsel? Nem eszel főzeléket, ragukat, tejszínes leveseket, semmit? Mert komolyan el nem tudom képzelni hogy lehet táplálkozni kefir, joghurt, tej, tejöl(és mi van a tojással?) stb nélkül, pedig már vagy 5-6 éve csak is egészségesen táplálkozom.
Nem mintha átakarnék térni arra az életmódra amit hirdetsz, mert teljesen ellenzem, csak kíváncsivá tettél.
Nyugi, rizst sem eszik, mert az is halálos veszélyt jelent.
Tudod, van ez a paleolit-baromság. Ha valakinek átmossák az agyát, nem hallja meg azt a szót, hogy tejszínes leves.
Csak sajnos ész nélkül terjeszti az igét.
Hogyhogy hogy lehet élni?
Elmondom neked, honnan jön a tej.
Rohadt sok tehenet kis területen tartanak, nagyon könnyen terjednek köztük a betegségek. Antibiotikumokat és egyéb gyógyszereket kapnak a betegségek megfékezésére, amelyek belekerülnek a tejbe is. Továbbá növekedési hormonok, marha inzulin, genny is van természetes módon a tejben, ezt nem lehet elkerülni.
Aztán, a sok váladékot amit lefejtek (homogénezik forralják stb. ez lényegtelen, semmi undorító nincs benne) összeöntik, neked csomagolják tejként - itt már el van szeparálva a tejzsír, be van állítva a genny és hormonok maradnak :)
Utána rohasztják, akár joghurtnak, akár kefirnek.. különböző cukrozott, színezett ízesített leveket, trutymókat készítenek belőlük. Egyik sem felel meg az emberi test igényeinek, rövid távon nem mérgezőek amúgy.
Ezt te fogod, és nap mint nap megeszed, kényszeresen mert valószínűleg sem a megszokásodon nem tudsz változtatni, sem a benne lévő ópiát vegyületek függősége alól nem nagyon szabadulnál.
Én meg nem dobom ki a pénzem olyanra ami nem válik hasznomra, legfeljebb ritkán. Tudod, szegény ország, takarékosság. Előbb készítek növényi 'tejeket' mint a marhából szíjjam ki. A marhának a húsát esszük.
A teje nagy inzulinszint emelkedést okoz a testünkben, ez zsírosodást okoz, inzulin rezisztencia kialakulását gyorsítja sajnos.
Ennyi erővel kérlek szépen rácuppanhatnál a cukros szatyorra is, az sem károsabb, vagy a dohányzás, alkoholizálás..
Én ezért nem eszem tejet, sajnálom hogy Te, Ti mindent megesztek, de ezen nekem nem tisztem változtatni :)
Igazad van, jobban járok ha dohányzom és nem eszem tejet, mintha tejet innék és nem dohányoznék:D
De nem válaszoltál a kérdésre, hogy miszerint még is mi a francot eszel főtt ételileg.
Amúgy igazad van utánam szóló, a rizs is gabona, elfelejtettem:D
Nézzétek, nem vágyom különösebben rizsre. Megvagyok nélküle, úgymond, gondolom nektek sem tekeredne a nyakatok köré a gerincetek, ha 1-2 hétig rizs nélkül, vagy akár lowcarb módon kellene ennetek :)
Bármilyen állatot megsütök, igazából ami akad. Majd lövök madarat is, költséghatékony.
Na most, én hagy kérdezzek. Van a rokonságotokban elhízott, netán cukorbeteg, rákos, valamilyen oknál fogva gyógyszereket szedő ember? Idősek közül ha élnek még valaki? :)
Na azért paleózunk (legalábbis figyelünk arra, hogy normálisan együnk) hogy ne úgy járjunk :) Vicces látvány egyébként a hormonbeteg dagadt kislány a metrón, meg flabélos edzésen is látom hogy rezeg rajta a zsír (miért nem csukják be az ajtót..?) de ezen ti röhögjetek, én még nem tudok ezen.. inkább ajánlom hogy ne zabáljanak tejet és szénhidrátot, mert nem hiszem el hogy a hájas, beteg élet a teljes élet, ezt senki se magyarázza be. Ennyire még nem ferdült el a világ.
Táplálkozás Harcművész!
Megkérdezhetem tőled, hogy mi a véleményed a növekedési hormonnal feltunningolt állatokról, illetve azok húsűról vagy a permetezett és egyéb vegyszerekkel kezelt zöldségekről, gyümölcsökről?
Akármelyik kérdésre kattintok, mindenhol a te válaszaidba botlok és a már unalomig ismételt "a tejtermékek mérgek" monológokba...
Én egészségesen táplálkozom már majdnem egy éve nem eszem lisztes, cukros termékeket, viszont sok tejterméket, zsírszegény joghurtot, túrót fogyasztok és több energiám van mint valaha, a vérképem tökéletes. Nem hinném, hogy le lehet élni úgy egy eglsz életet, hogy az ember reggel, délben, este csak zöldséget és húst egyen...
Ebből csak azt látom kiderülni, hogy szegényes a képzeleted. Minden ember zöldségeket, húst és gyümölcsöket eszik, sajnos ezek mellé egy csomó ballasztot: cukrok, keményítő, aromák-ízesítők : adalékok, tejszármazékok.
Az alap élelmiszerek ott vannak, csak a táplálkozáspiramisotok szűk részében, de betegek is vagytok sokan ez sajnos tény.
Ha rákos lennél, hidd el nem unnád a válaszaim, de sajnálom hogy untatlak, hidd el megyek is.. úgy látszik az eddig elterjesztett módszerek mellett a sok beteg, zsíros ember nektek megfelelő, ezért írnak annyian újra és újra ugyan olyan fogyós kérdéseket, de hát nem muszáj rám hallgatni. nekem mindegy..
Azért a tejről szerintem még olvass, amúgy egy dohányos is lehet jó formában, vagy valaki aki sok cukrot eszik - szerinted ezek mind-mind normális, jó kaják? Alkesz ember is lehet energikus, akkor az alkohol fogyasztás biztosan nem káros, semennyire?
A vegyszerek minden növényen ott vannak. A teljes őrlésű lisztekben nyilván több, mert bele van őrölve a héj. Normális esetben a növényeket viszont megmossuk... de nem értem, hogy permetszerek mellé miért akarsz még tejet is inni? Igen, a tehén is lelegeli a füvet, és sok-sok méreganyag a tejzsírral választódik ki a szervezetéből. Én már azt nem eszem meg. A hús hormontartalma töredéke a tejének, nézd meg mekkora inzulinszint emelkedést okoz a hús, és mekkorát a tej. Ne én írjak le mindent, nem én találtam ki ezeket. Én is örülnék, ha a tej tök jó lenne, innám is biztosan.. úgy hogy velem mondjuk vitázni is fölösleges, mert magatok is tudtok tájékozódni, nem is kellenék én (csak a legtöbb ember nélkülem nem is gondolkozik ezeken.. érdekes módon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!