Hogyan lehet, hogy Norbi - Kiképzésére és Kickbox videójára többet mutat a mérleg?
Figyelt kérdés
Végignyomtam tegnap a kickbox-ot, nem volt rossz, ma majd betojtam a Kiképzés-től, egy vödörnyi víz lefolyt rólam, ennek ellenére plusz 2 kilóval többet mutat a mérleg, mint 2 napja. A hasam meg mintha lejjebb ment volna. Ez normális? Vagy ilyenkor felrakódik ennyi izomtömeg?2012. aug. 18. 20:36
1/5 anonim válasza:
Ez a 2 kg a természetes napi súlyingadozás.
1 nap alatt sem fogyni, sem izmot növelni nem lehet.
2/5 anonim válasza:
Istenem, csodás lenne, ha így lenne, de ez nem ilyen egyszerű...
Az testsúlyod csak azt mutatja, hogy összesen mennyi kg vagy, azt nem, hogy ebből mennyi izom és mennyi zsír és egyéb anyag... 2-3kg-t mindig mozog a különféle anyagok miatt pl víz... hiába izzadtál sokat, a szervezeted visszafogott valamennyit a dehidráció megelőzésére, valószínűleg ez volt a 2kg....
3/5 anonim válasza:
A zsirbol soha nem lesz izom,2 nap alatt meg plane....
4/5 anonim válasza:
A zsír átalakítható izommá, kedves előttem hozzászóló! Igaz, sok munka és valóban nem két nap!
5/5 anonim válasza:
Nincs olyan biokémiai folyamat, mely során zsírból izom lesz. És fordítva sincs. Legföljebb úgy LÁTSZIK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!