Érdemes-e rendelni fogyókúrás ételt havi 80 ezerért vagy inkább vásároljak be és főzzek én,hogy olcsóbban megússzam?
80-ból sokkal jobb kajákat eszel, mint ezek a rendelősek!
Ez kb. 2600Ft naponta, az rengeteg, abból egész napra lenne kaja nem 1 evés!
800Ft 1kg brokkoli, 1500 1kg csirke, 400 Ft hozzá a rizs plusz ugye az apróságok 3-400Ft. És ezt 3 napig eszed, nem egy evésre.. Fél kg tökből és 2dl tejszínből ettem 4 napig a levest..
Nemcsak a tofu, szejtán, bulgur, zab meg ilyenek egészségesek! :) Sőt! Sokszor ezek a szuperfoodnak mondott dolgok a legkárosabbak..
Csinálsz egy zöldséglevest abból, amid épp van, hús mellé köretnek zöldséget is adsz de csak ébben párolva. Pirítod néha, nyerseny tunkolónak is jók vagy krémeknek kenyérhez.. Egy cukkini is tölthető, tésztává gyalulható.. Édesburgonyát megveszed mikor 450 a Pennyben, majd kockázva tudod fagyasztani a 3 kilót is.. Brokkoli vastag tönkje is ehető, ahogyan a karalábé levél is.. Spenóttal egészen jó!
Annyi jó kis recept van, nem kell flancos dolgokra gondolni, ha egészségeset akarsz! Karalábélevest csináltam egyik nap, most borsófőzelékem van. Aki szerint ez az 1ek liszt vagy keményítő sok az hülye! De benne a friss fokhagyma a friss petrezselyem.. tele vitaminnal, antioxidánssal!
Én minden hónapban veszek 9kg fő szénhidrátforrást napi 300grammra van szükségem.
Ezt változatosan állítom össze rizs, bulgur, hamburger buci(fagyasztva eláll), hajdina, kukorica
9kg húst,szinten napi 300grammos adagokkal
Csirkecomb, csirkemáj, disznó tarja, néha vadhús, esetleg hal... szinten 300grammos zacskózott adagokban lefagyasztom.
Előre zacskózott salátát 30zacskót, azt is fagyasztom.
Ezen kívül változatosan veszek savanyúságokat, valamint kecsap mustar, fűszerek (fekete bors, piros paprika, oregáno)
Ja meg 3-4kg vöröshagymát mert minden hússütéshez nekem az kell.
Sütni pedig szigorúan csakis libazsíron sütök.
Ez az alap, ez megadja a bázist... ha ezen kívül valami spécit megkívánok, azt jó alaposan megtervezem minél finomabbra és beiktatom pl hétvégére...
Most pl szombaton bográcspörköltet csináltam haverokkal nokedlivel és sqvanyúuborkával.
Ja és mindemellé mivel zabálni imádok, ezért időszakos böjtre álltam rá, napi egyszer-kétszer eszek hatalmasat. 18-22közt
2017brn mikor kezdtem 160kg voltam, ma a 80at tartom az pont a fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!