Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Érdemes-e rendelni fogyókúrás...

Érdemes-e rendelni fogyókúrás ételt havi 80 ezerért vagy inkább vásároljak be és főzzek én,hogy olcsóbban megússzam?

Figyelt kérdés
Elhatároztam ,hogy lefogyok 110 kg-ról de életmódot kell változtatnom,tud e valaki egy listát ,hogy miket érdemes venni ,hogy változatosan is és egészségesen is táplálkozzak illetve leadjak kb 20-25 kg-ot?

2022. máj. 19. 17:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
Jobban jársz anyagilag ha magadra főzöl. Listát nem írnèk, nem tudom milyen kajákat szeretsz.
2022. máj. 20. 00:59
 12/24 anonim válasza:
66%
Ezeknek semmi de semmi értelme nincs, érdemesebb inkább életmódot válltani.
2022. máj. 20. 09:33
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

80-ból sokkal jobb kajákat eszel, mint ezek a rendelősek!

Ez kb. 2600Ft naponta, az rengeteg, abból egész napra lenne kaja nem 1 evés!

800Ft 1kg brokkoli, 1500 1kg csirke, 400 Ft hozzá a rizs plusz ugye az apróságok 3-400Ft. És ezt 3 napig eszed, nem egy evésre.. Fél kg tökből és 2dl tejszínből ettem 4 napig a levest..

2022. máj. 20. 10:47
 14/24 A kérdező kommentje:
Egész napos menü a hét minden napjára viszont nekem igy is sok a 80 ezer a 170 ezres minimálbérre,inkább jól bevasarolok egy hónapra kb 30 ért vagy kicsit többért és megtanulok magamra főzni az sem hátrány de köszönöm a válaszokat,csak a gond mindig az,hogy miből mit vegyek mert elnézve ezeket a youtube videókat azt se tudok hol veszik azokat a termékeket ,nekem egy penny van legközelebb ott elég szegényes a választék de megyek legfeljebb egy tesco v lidl be kicsit messzebb de biztos jobb,,előtte gondosan öaszeírom max mi kell
2022. máj. 20. 12:42
 15/24 anonim ***** válasza:
13%

Nemcsak a tofu, szejtán, bulgur, zab meg ilyenek egészségesek! :) Sőt! Sokszor ezek a szuperfoodnak mondott dolgok a legkárosabbak..

Csinálsz egy zöldséglevest abból, amid épp van, hús mellé köretnek zöldséget is adsz de csak ébben párolva. Pirítod néha, nyerseny tunkolónak is jók vagy krémeknek kenyérhez.. Egy cukkini is tölthető, tésztává gyalulható.. Édesburgonyát megveszed mikor 450 a Pennyben, majd kockázva tudod fagyasztani a 3 kilót is.. Brokkoli vastag tönkje is ehető, ahogyan a karalábé levél is.. Spenóttal egészen jó!

Annyi jó kis recept van, nem kell flancos dolgokra gondolni, ha egészségeset akarsz! Karalábélevest csináltam egyik nap, most borsófőzelékem van. Aki szerint ez az 1ek liszt vagy keményítő sok az hülye! De benne a friss fokhagyma a friss petrezselyem.. tele vitaminnal, antioxidánssal!

2022. máj. 20. 13:41
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
A Lidl tele van mindig friss salátával, de drága. Zárás előtt pl. az Intersparban egy százas szokott lenni a fejem méretű frissé, a lollo! Répa a Pennyben olcsó és kis zsenge édesek. Csíkozva ropi helyett egy ízesített joghurttal.. szendvicsbe vagy mellé. Sonka, kukorica, répa saláta! nyaaaaami!!!
2022. máj. 20. 13:45
 17/24 anonim ***** válasza:
13%
En inkabb a rendelest javaslom. Nem veletlenul hizik az ember. Faradt, stresszes, ehes, mar lusta hogy idoben kesz legyen a dobozolt menu. Foleg mivel kover es alig bir mozogni. Ilyenkor vegul jon a peksuti, pizza, huto kievese. A teletalon rendelj office menut, az leves masodik egybe, osszesen 1000 kcal es fitnessz kajabol all, 7700 korul van 5 napra. En az adagot 2-3 fele osztom kisadagokra, emelle mar csak kis gyumolcs, bolti gullon cukormentes zabkeksz, esetleg egy ch csokkentett kenyeres szendvics johet szoba a napon, kis tej ilyesmi. Amikor mar lefogysz, kialakul az etkezesi rutinod, fokozatosan kicserelgeted sajat kosztra. Ha vasarolsz, minden rad romlik emiatt tobbet eszel vagy ugyanazt napokig. 7700 ft nem sok es mindig van egeszseges kaja amihez hirtelen nyulhatsz.
2022. máj. 20. 17:47
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha jol van osszerakva es van ra keret, keves a szabadidod v utalsz fozni akkor ok. Ha 2-3kilot keresel es orakig otthon fetrengesz melo utan, szal raersz akkor jobban megeri fozni
2022. máj. 21. 14:27
 19/24 anonim ***** válasza:
55%

Én minden hónapban veszek 9kg fő szénhidrátforrást napi 300grammra van szükségem.

Ezt változatosan állítom össze rizs, bulgur, hamburger buci(fagyasztva eláll), hajdina, kukorica

9kg húst,szinten napi 300grammos adagokkal

Csirkecomb, csirkemáj, disznó tarja, néha vadhús, esetleg hal... szinten 300grammos zacskózott adagokban lefagyasztom.

Előre zacskózott salátát 30zacskót, azt is fagyasztom.

Ezen kívül változatosan veszek savanyúságokat, valamint kecsap mustar, fűszerek (fekete bors, piros paprika, oregáno)

Ja meg 3-4kg vöröshagymát mert minden hússütéshez nekem az kell.

Sütni pedig szigorúan csakis libazsíron sütök.

Ez az alap, ez megadja a bázist... ha ezen kívül valami spécit megkívánok, azt jó alaposan megtervezem minél finomabbra és beiktatom pl hétvégére...

Most pl szombaton bográcspörköltet csináltam haverokkal nokedlivel és sqvanyúuborkával.

2022. máj. 22. 16:17
 20/24 anonim ***** válasza:
55%

Ja és mindemellé mivel zabálni imádok, ezért időszakos böjtre álltam rá, napi egyszer-kétszer eszek hatalmasat. 18-22közt

2017brn mikor kezdtem 160kg voltam, ma a 80at tartom az pont a fele.

2022. máj. 22. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!