A Cosmopolitenes Lilla lefogy powered by Rubint Réka fogyi blog kudarcba fuladt?
Lilla jó eséllyel úgy járt, mint én és sok más sorstársam.
Rendeseres "rékáztam", jártam az óráira, még reformtáborban is voltam.
1 év után sajgott a térdem, hülye voltam, nem figyeltem rá, hanem fél év után... Amikor már sántítottam.
Kiderült, hogy a rosszul elvégzett gyakorlatok+hajlam+csodás update diétának csúfolt minőségi éhezés (fogyni alig fogytam, pedig szentírásnak vettem) miatt a térdizületemnek lőttek:szalagelnyúlás, porckopás. Két műtétem volt
A gyógytornászom elmutogatta egy rékavideón, hogy mi az ami rossz, majd ajánlott személyi edzőt, és diétás szakembert.
(Összességében nem is volt drágább, mint az update menü meg az órák :D )
Azóta tartósan 65kiló vagyok.
De a legjobb: írtam anno egy e-mailt Rékának, tiszta jószándékkal, de sosem kaptam választ.
Viszont utána a hozzászólási jogom megszűnt a posztjaik alatt facebookon, majd le is tiltott Réka.
Sőt, amikor hirdették a "Norbival fogyok" csoportot, annál is automatikusan tiltva lettem. Párom belépett, beengedték, de ahogy kikerült a face-re az eljegyzésünk, kidobták a csoportból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!