Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Nem baj, ha pirítva fogyasztom...

Nem baj, ha pirítva fogyasztom a Norbis kenyeret? Még így is fogyókúrás marad ha megpirítom?

Figyelt kérdés

2 hete sütöm itthon a kenyeret; Norbi Update Master Mix lisztből. Az első kenyér amit csináltam azt nem bírtam megenni csak úgy,ezért pirítva ettem. Második sütésnél jobban ízlett az íze, de még mindig pirítom, így finomabb. Ez szerint a recept szerint csináltam:

[link]

2014. aug. 12. 13:38
 1/2 anonim ***** válasza:
37%
Miert, ha a hust megfozod, mi valtozik?
2014. aug. 12. 13:43
 2/2 anonim válasza:
Ez egy olyan egyértelműnek látszó kérdés, amit még tudományosan nem kísérleteztek ki, legalábbis én nem találtam ilyen hiteles cikket. Az biztos, hogy ha a szelet kenyér tápértékén nem változtat a pirítás, a fajlagos kalóriaértékén igen, mert egy csomó vizet veszít, így 100g-ra több kalória lesz benne, mint pirítás előtt. Az utolsó válaszolónak annyit, hogy hő hatására bizonyos anyagok átalakulnak, emészthetők lesznek, vagy éppen emészthetetlenek. Ha szarrá égetsz egy pirítóst vagy egy húst, szén lesz belőle, azt pedig nem fogod tudni megemészteni, ha belegebedsz, akkor sem, mert nincs olyan enzimed, ami lebontja. Megnéznék egy olyan tanulmányt, ami ezt rendesen tárgyalja, kísérletekkel, mindennel.
2014. szept. 1. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!