Patikában kapható fogyókúrás szerek?
Figyelt kérdés
van olyan fogyókúrás készítmény amelyet patikákban lehet kapni? ha igen, mennyibe kerül?2014. aug. 9. 22:10
1/2 anonim válasza:
Van. Egymagukban semmit nem érnek, minek is az neked?
2/2 anonim válasza:
Lehet, bár én eddig akárhányat próbáltam, nem működött. Csak úgy, ha mozgok mellette... :D
De ha simán mozgok ilyen készítmények nélkül ugyanúgy fogyok, max ez valami Placebo-effekt lehet, hogy az agyadra hat, hogy hú most akkor bevettél valami bogyót, már csak azért is lemész és futsz egy órát!
És akkor vannak a vízhajtók. Szűztea például. Kipróbáltam, semmit nem ér, egésznap wc-re rohangálsz tőle, hosszú távon kikészíti a gyomrod! :D
Egyetlen egy valamit tudok ajánlani: Termogenikus zsírégetők. Keress utána, de ezt is csak ésszel, leírás alapján!
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!