Érdemes-e rendelni fogyókúrás ételt havi 80 ezerért vagy inkább vásároljak be és főzzek én,hogy olcsóbban megússzam?
Listát azt nem tudok neked írni, de abban biztos vagyok hogy olcsóbban meg úszod ha saját magadnak fogsz havonta be vásárolni, mert abban legalább tudod hogy mi van és, hogyan fogod el készíteni.
KETO diéta, gondolom itt a ketogén diétáéra gondolsz, ennek több fajtája van. Érdemes alaposan utána olvasni, vagy kérdezd meg, egy diabetikust.
Kb... 60-70% diéta a maradék meg sportolás, hetente 3-4 alaklommal minimum 40 perc testmozgás.
50 ezerből ki lehet jönni minden étkezésre egészségesen, változatosan, kényelmesen ha magadra főzöl.
Egy napi rendelős minőségi étel 5-6 ezer ft, egy hóra 150 ezer. Innen te választasz.
Ha tudsz főzni és arra időt szánni, ételeket megtanulni egészségesen készíteni akkor egyértelműen a főzéw. Ha kényelmes típus vagy, a főzést csak feladnád és mekiznel helyette akkor a rendelés.
Nekem elég sok egészseges életmód múlttal a keverék vált be. Pénteken fozok hetvegere, vasarnap fozok hetfo-kedd-szerdára és csüt-péntekre rendelek.
Neked kell kitapasztalni.
A fogyás maga pedig kalóriadeifict amit energiaráfordítással és egy ingyenes appal, no meg konyhai mérleggel magadnak is meg tudsz csinálni, aszerint enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!