Igen, anyagilag soványabb leszel. Vékonyabb lesz a pénztárcád.
2021. febr. 17. 10:30
2/12 anonim válasza:
Nem. Csak hízni nem hízol tőlük.
2021. febr. 17. 10:32
3/12 anonim válasza:
Hát, én konkrétan híztam tőlük.
2021. febr. 17. 10:35
4/12 anonim válasza:
Nem rég volt a Tv-ben Norbicsek ,ahol elmondta ha a magán vagyona 150-milla alá megy akkor már rosszul van ?
Csak fogyózzatok .
2021. febr. 17. 10:54
5/12 anonim válasza:
Marketing az egész. A kalóriatàblàzat fent van a neten. Ha fordítász rà időt, alacsony kalória tartalmú, de rostdús étrendet magad is tudsz kreàlni az alapjàn.
2021. febr. 17. 11:26
6/12 anonim válasza:
Annyi értelme van a kajájának, hogy cukormentes.
Pl. én inkább eszek cukormentes kakaóscsigát, mint simát.
Puding, pizza, péksütemények stb.
2021. febr. 17. 11:36
7/12 anonim válasza:
6: viszont tele van mindenféle adalékanyagokkal...
Én néha szoktam enni Norbis túrórudit, vagy pudingot. Ezen kívül még réteseket kóstoltam tőle, ezeket finomnak találtam. Persze nem ezeket kell enni folyton, de nekem néha belefér.
2021. febr. 18. 12:38
10/12 anonim válasza:
Szénhidrátszegény életmóddal lehet fogyni. A termékek arra alkalmasak, hogy ezt segítsék betartani olyan módon, hogy ha pl nem akarsz lemondani a kenyérről, tésztákról, édességekről, akkor ezekkel lehet helyettesíteni.
Minél kevesebb lemondással jár egy fogyási kísérlet/ életmódváltás, annyival több az esély arra, hogy sikeres lesz az illető, lefogy , és meg is tudja tartani az elért eredményeket hosszútávon.
Pozitív személyes tapasztalatom még csak a fogyási szakaszról van eddig. A Súlytartásig még kell egy kis idő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!