Egészséges ételektől lehet fogyni?
Amik nem tartalmaznak sem sót, sem zsírt, sem cukrot.
Folyton ez a téma a tv-kben. Fogyjunk, fogyjunk, és fogyjunk. De hova?
A média tele van izmos férfiakkal, és sovány modell nőkkel. Azzal kecsegtetik az embereket. Hű de jól néznek ki, én is rájuk akarok hasonlítani, jobban beválok a csajoknál, ha izmos vagyok, jobban tetszem a férfiaknak, ha sovány vagyok. Akkor az emberek elkezdenek fogyni, edzeni. A média meg nem véletlenül ajánlja a fogyasztó és izomnövelő szereket. A Fogyasztó szerek meg 10-en valahány ezer forintokba kerülnek. Milyen lenne az, ha mindenki sovány lenne?
Fogyjak le, és legyek 20 kg?
Egészséges étel? A burgonya fővetlen, olyan kemény, mint a kő. A savanyúság úgy szintén. Az a kenyér, amiből kivonják a sót, meg olyan ízű, mint a mosópor.
A hús nincs megsütve, (párolt), rágós.
Hozassuk az ételt, de mondom, hogy olyan, mint a moslék. Párolják az egészet, sótlan, nincs benne cukor.
Szombat-vasárnap, ünnepnapok kimaradnak, tehát akkor mi főzünk a mi megszokott ízesített módon. Azt hiszik, hogy mi is egészségesen főzünk majd?
Az a jó, amit már megszokott az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!