Schobert Norbi elhiszi, amit hirdet, vagy csak azért csinálja, mert ebből folyik be a bevétele?
12. Te se gondolhatod komolyan, hogy 1 kiló szalonnát meg 1 kiló kolbászt meg tud enni naponta az ember. Pláne magában. Elárulom nem.
A zsír nagyon tud laktatni. Pont ezért kell zsírból arányaiban többet enni lowcarb LCHF életmódban és annak szigorúbb változatán a ketogén diétán is, kevés szénhidrát mellett.
LCHF: ch 100g alatt kezdődik,
keto 50 g alatt.
Sokan pont ott rontják el a lowcarb êletmódot, hogy a szénhidrátot csökkentik, de a többi tápanyagon nem változtatnak, így éhesek, nincs energiájuk, rosszul érzik magukat. Pedig meg kell lennie az egyensúlynak. Ezeket amúgy én is megtapasztaltam. Megtanultam, hogy kell jól csinálni, és mire kell figyelni.
Normálisan is lehet csinálni, nem kell szélsőségekben gondolkodni, nem napi 1-1 kg szalonnával és kolbásszal. Az unalmas és tápanyaghiányos egy idő után, nem életmód. Viszont nem is kell olyan drasztikus módon félni a kalóriáktól sem, ahogy sokan teszik. Ez is tapasztalat.
Hát nem tudom. Mióta úgy eszem, hogy csak a szénhidrátot korlátozom 80-90 grammra, a többit nem- sőt, növeltem is a bevitelemet zsírból, fehérjéből, azóta fogyok a legjobban. Mindez max 2500 kalóriára jön ki/nap. Nek kell kalóriát korlátoznom, mert előbb jóllakom ezzel az étrenddel.
Norbi termékeit meg nem kötelező megvenni, nem értem miért okoz nehézséget ezt megérteni. Én pl 1-2 dolgot szeretek a termékeiből, de ez messze nem jelenti azt,hogy én , vagy mások akik őt követik, azokon a cuccokon élnek minden nap.
TLC csatornán van egy sorozat, élet 250/300 kiló felett.
1800kalóriát állit össze minden elhizottnak az orvos és csak akkor műti őket ha 20-40kg-ot lefogy adott idő alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!