Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Schobert Norbi elhiszi, amit...

Schobert Norbi elhiszi, amit hirdet, vagy csak azért csinálja, mert ebből folyik be a bevétele?

Figyelt kérdés

2020. dec. 8. 02:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Minden működő diéta a kalóriadeficitre alapszik, ami annyiból áll, hogy kevesebb energiát adj a szervezetednek a bevitt etelekkel, mint amire szüksége lenne, így szépen a zsírraktarakból fogja pótolni számára szükséges energiát. A szénhidrát egyenlő kalória/energia, ha ezt lecsökkented, autómatikusan kevesebb kalóriát viszel be, ami eredményezheti a fogyast. De ha a zsírbeviteled csökkented le, az is kalória/energia megvonást fog jelenteni, ami szintén fogyást eredményezhet. Persze, ha szénhidrátcsökkentett moslékokat árul valaki, meg lehet ezt csűrni-csavarni, ahogy Norbi is teszi, és azt előadni, hogy a szénhidrát megvonásától fogysz, ami igaz valahol, csak nem ebben a formaban,mint az előbb leírtam.
2020. dec. 10. 01:55
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Hogy egy példát is említsek, remélem senki nem gondolja komolyan, hogy neki 1 kilo szalonna és 1 kiló kolbász mellett is fogyni fog. Ez mindössze 2 gramm szenhidrátot tartalmaz, viszont minimum 12 ezer kalóriát, amitől olyan szépen meghizol, mint annak a rendje.
2020. dec. 10. 02:00
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

12. Te se gondolhatod komolyan, hogy 1 kiló szalonnát meg 1 kiló kolbászt meg tud enni naponta az ember. Pláne magában. Elárulom nem.

A zsír nagyon tud laktatni. Pont ezért kell zsírból arányaiban többet enni lowcarb LCHF életmódban és annak szigorúbb változatán a ketogén diétán is, kevés szénhidrát mellett.

LCHF: ch 100g alatt kezdődik,

keto 50 g alatt.

Sokan pont ott rontják el a lowcarb êletmódot, hogy a szénhidrátot csökkentik, de a többi tápanyagon nem változtatnak, így éhesek, nincs energiájuk, rosszul érzik magukat. Pedig meg kell lennie az egyensúlynak. Ezeket amúgy én is megtapasztaltam. Megtanultam, hogy kell jól csinálni, és mire kell figyelni.

Normálisan is lehet csinálni, nem kell szélsőségekben gondolkodni, nem napi 1-1 kg szalonnával és kolbásszal. Az unalmas és tápanyaghiányos egy idő után, nem életmód. Viszont nem is kell olyan drasztikus módon félni a kalóriáktól sem, ahogy sokan teszik. Ez is tapasztalat.

2020. dec. 12. 17:35
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
Nyílván egy sarkalatos példa volt ez az 1 kiló kolbász és szalonna, hogy egyértelművé váljon, hogy alacsony szénhidrát mellett is meg fogsz hízni, ha magas a kalóriabevitel. Akárhonnan nézzük, a végeredmény mindig az, hogy a kalóriadeficit vezet a fogyashoz, az pedig, hogy ehhez a kaloriadeficites állapothoz milyen módszerrel tudod tartani magad, már mas kérdés. Igen, van olyan, hogy keves szenhidratbevitel mellett kevesbe vagy ehes, de ezzel megint ott tartunk, hogy konnyebben tudod tartani ezaltal magad a kaloriadeficithez, nem pedig arrol, hogy nem szamit a kaloria, csak a szénhidrát. És Norbi ezzel megy szembe, hogy eladhassa a szarjait,szerinte csak a szénhidrátbevitel szamit, es ennyi,aztan hogy alacsony szenhidratbevitel mellett is hizhatsz, arrol nem beszél. És senki nem gondolja azt, hogy egy lecsokkentet szenhidrat és megemelt zsirbevitellel annyira telitve fogja magat erezni egy kövér ember, hogy megeroltetes nélkül is lefogy. Ez nem igy megy, ha nem szamolja a kaloriait egy kover ember, ha 1 kilo kolbasz es szalonnat nem is, de siman tul fogja magat enni magas zsir es alacsony szenhidratbevitelen is.
2020. dec. 12. 18:10
 15/19 anonim ***** válasza:
15%

Hát nem tudom. Mióta úgy eszem, hogy csak a szénhidrátot korlátozom 80-90 grammra, a többit nem- sőt, növeltem is a bevitelemet zsírból, fehérjéből, azóta fogyok a legjobban. Mindez max 2500 kalóriára jön ki/nap. Nek kell kalóriát korlátoznom, mert előbb jóllakom ezzel az étrenddel.

Norbi termékeit meg nem kötelező megvenni, nem értem miért okoz nehézséget ezt megérteni. Én pl 1-2 dolgot szeretek a termékeiből, de ez messze nem jelenti azt,hogy én , vagy mások akik őt követik, azokon a cuccokon élnek minden nap.

2020. dec. 12. 18:45
 16/19 anonim ***** válasza:
70%
Lehet, hogy neked jó ez az etrend így és elobb jollaksz, minthogy tulenned magad, de a mondanovalom lenyegen, hogy a kaloria a lenyeg, ez nem változtat,és Norbi ezzel megy szembe. Szerinte csak a szénhidrátot kell csokkenteni, és meg van oldva a fogyás. Egyébként, én is inkább az a fajta vagyok, aki a zsíros eteleket kedveli, nekem az az alap etkezesi szokasom gyerekkorom ota, hogy alacsony ch-n vagyok, és igy is siman tuleszem magam, ha csak a jollakottsagra figyelek,és ezt kepekkel is bizonyitom barmikor, hogy 100 gramm ch bevitelnel kevesebbel is siman felszedtem 14 kilot.
2020. dec. 12. 21:28
 17/19 anonim ***** válasza:
84%
Az, hogy egy ételben mennyi a kalória, ásványi anyagok, zsírok, akármi az nem hit kérdése, hanem pontosan mérhető szám. Hogy ez aztán hosszútávon jó vagy se, az meg szintén egy elég jól statisztikázható dolog. Szóval nem hinni kell szerintem az ilyesmiben.
2020. dec. 13. 11:12
 18/19 horex válasza:
77%

TLC csatornán van egy sorozat, élet 250/300 kiló felett.

1800kalóriát állit össze minden elhizottnak az orvos és csak akkor műti őket ha 20-40kg-ot lefogy adott idő alatt

2020. dec. 15. 16:22
 19/19 anonim ***** válasza:
18%
A TLC csatornàs műsorban 1200 kalórialimit van válogatás nélkül alacsonynak, magasnak, nőnek, férfinak, ami durva koplalás, alacsony ch, kevés zsír, és többen meg is haltak a fogyás során.
2020. dec. 15. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!