Menstruáció kimaradása diéta miatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan egy hete késik a menstruációm, terhesség kizárva. Június elején kezdtem a diétába és napi fél órát kardiózom. Nálatok fordult elő ilyen? Aggódok, hogy rosszat tettem ezzel a diétával a testemnek.2019. júl. 4. 11:34
1/6 anonim válasza:
Mennyire drasztikus az étrendváltozás? Mennyi a testzsírszázalékod?
2/6 anonim válasza:
Elő, ráadásul két egymás utáni. 1200 kaloriat ettem, de ami miatt elmaradt, hogy egy csepp zsírt sem vittem be, olyan szinten hogy kidobtam a tojássárgáját, törlőkendőbe préseltem mindent amit sütöttem. Emlékszem mikor a harmadik is késett elkezdtem avokadot enni tojasra, vajra, szalonnara es visszajott gond nelkul.
3/6 Bzs03 válasza:
Ha keves eneriat viszel a szervezetedbe akkor siman
Amugy ne aggodj lehet jovo heten megjon. Barmi(helyszin, eletmod, betegseg)valtozas okozhat valtozast a menstruacios ciklusban. Az a lenyeg h ne ilyen barom 1200kalorias szarsagot csinalj ne is szamolj kaloriat ch es feherje mennyiseget es vigyel be elegendo vitamint meg folyadekot es ne csak kardiozz
4/6 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Mióta menstruálsz?
Mennyire pontos?
Mit változtattál az étkezéseden?
Stressz?
Egyébként erőd kánikula volt, ami szintén be tud zavarni.
5/6 anonim válasza:
Nekem 2 évre maradt ki, amikor 66 kilóról lefogytam 52-re. A nőgyógyász szerint nagyon egészségtelen, mivel a ciszták sokkal jobban megtudnak tapadni. Annyit meg nem ér pár kiló hidd el nekem, h összeszedj valami komolyabb betegséget.
6/6 anonim válasza:
Én március óta diétázok.
Januárban szültem, májusban megjött elsőnek, elmúlt, aztán azóta semmi, pedig már július van.
Nem tudom, hogy nem állt csak helyre vagy a diéta miatt.
Szerintem hathat rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!