Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Erős diéta esetén kimaradhat...

Erős diéta esetén kimaradhat a menstruáció?

Figyelt kérdés
Sajnos muszáj volt elkezdenem diétázni,mindenki mondta ,hogy kellene és is tudom.Egyszer már sikerült leadnom 8 kg-ot,de visszahíztam.Most neki álltam megint.Napi 500 kcal fölé nem megyek,és mellette mozgok is.Ez okozhatja a mensruáció kimaradását?

#diéta #fogyókúra #menseuáció #mensruáció kimaradása
2017. márc. 30. 07:28
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Okozhatja,nekem is ez van 8honapja nem jott meg.De 1200kcal ala nem megyunk!!!!!! Halalos beteg lehetsz..
2017. márc. 30. 07:32
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Szep sovany leszel a tepsin, amikor betolnak a krematoriumba . Csak igy tovabb!

(A meghalashoz is tobbet kell enni, ne provokald mar a nepet)

2017. márc. 30. 07:39
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
A napi 500 kcal éhezés kategória, és ez kínzás a testednek. Persze, hogy kimarad a menzesz. Ha a menstruáció elmarad, az mindig azt jelzi, hogy a tested nagy krízisben van. Az utódnemzés biológiailag a legfontosabb "célja" a szervezetnek, ha már azt a funkciót is lekapcsolja, hogy "energiát spóroljon", akkor nagyon nagy a baj. Nem viccelek, azonnal állj le az 500kcal-ról és told fel minimum 1200-re. Azzal is csodásan lehet fogyni, és egészségesen, főleg ha mozogsz! Most éppen kinyírod magad!
2017. márc. 30. 08:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen tönkre akarod tenni magad kérdező??

Ne csináljátok már ezt...500 kalória? Egy ebédem annyi és nem 2 méteres férfi hanem egy 168 cm-es vékony lány vagyok.

2017. márc. 30. 08:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Most éhezel, lefogysz, aztán a dupláját hízod vissza, ha elkezdesz enni, mert mindent elraktároz majd a szervezeted. Ez nem diéta, hanem butaság.
2017. márc. 30. 08:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a diéta egy idő után egyéb szerveid leállását is okozhatja.

Felesleges diétáznod, mert ahogy magad is írtad, visszahízod. Életmódot kell váltani.

2017. márc. 30. 08:57
 7/8 anonim ***** válasza:
93%

Persze. Te is tudod, hogy baromságot művelsz, de mindegy.

Ha van még bármi, ami motiválhat:

- akarsz valaha gyereket? Csak mert olyan meddő lehetsz ettől, hogy öröm nézni.

- néztél-e már koporsókatalógust? Érdemes lenne választani egyet az XXXXS-es kategóriából.

2017. márc. 30. 09:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez nem erős diéta. Az az erős diéta, ha eszel 1500 kcalt s elégetsz 2500-at vagy akár kicsit többet...

Erős eszetlen, tápanyaghiányos koplalás.

A szervezet látja, hogy ilyen helyzetben nem engedhetsz meg magadnak terhességet, de talán még a vérveszteséget sem...

Ha a testzsírod alacsony, akkor is kimaradhat, ha rendesel eszel is.

2017. márc. 31. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!