Lányok! Nektek többet mutat a mérleg menzesz alatt, vagy csak előtte?
Mert nekem most (szerintem) többet mutat, ma pl fél kg-val, mint tegnap, amikor szerintem fogytam is, mióta megjött, legalábbis ránézésre, a mérleg viszont ugyanazt mutatja... Meg volt már annyi a súlyom régebben mint most, és szerintem nem így néztem ki :/
Nem hiszem, hogy a mérleg rossz, eddig mindig jó értékeket mutatott
Soha nem mutat többet, tökmindegy, hol tart a ciklusom. De amennyire tudom, ez ritka, általában megnő a testtömeg.
De fél kiló annyira semmi, hogy az bármitől lehet. Nekem a glikogénraktáraim töltöttsége simán jelenthet 2 kilót, nincs ebben semmi különös, mindenkivel így van, csak az izmosabbaknál sokkal több is lehet az eltérés.
Előtte mutat többet, de csak 1-1,5 kilóval maximum.
Brutálisan vizesedek sajnos, pedig sportolok és kb. minden PMS elleni praktikát bevetek.
:( mellem is duzzadt, de a csípőm, combom nagyon :(
Nem eszek többet, mint máskor- nem kívánom az édességet stb.
Egyszerűen utálom ezt a 2-3 napot, de amint megjön a 2. naptól fogva már éjjel nappal a wc-re járok, mert a vizet hajtja a szervezetem.
Amúgy épp egy dokumentum filmben volt, ilyen fogyókúrás műsorban, hogy a csaj a 2 kg többletét arra fogta, hogy éppen megjött neki- és a trénerei nem hittek neki, mondván ilyen nem létezik- olyan pipa lettem erre, hogy de kérem létezik! élő példa vagyok magam is.
Nőgyógyászom is mondta, hogy valakinek így valakinek meg úgy viselkedik ilyenkor a szervezete és ha nem túl szélsőséges az eset, akkor nem abnormális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!