Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek többet mutat a...

Lányok! Nektek többet mutat a mérleg menzesz alatt, vagy csak előtte?

Figyelt kérdés

Mert nekem most (szerintem) többet mutat, ma pl fél kg-val, mint tegnap, amikor szerintem fogytam is, mióta megjött, legalábbis ránézésre, a mérleg viszont ugyanazt mutatja... Meg volt már annyi a súlyom régebben mint most, és szerintem nem így néztem ki :/

Nem hiszem, hogy a mérleg rossz, eddig mindig jó értékeket mutatott

2017. jan. 4. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vízvisszatartás.
2017. jan. 4. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Természtesen lehet, hogy több leszel, aztán visszaáll, viszont sokakra falási roham tör rá ilyenkor és többet eszik. De persze van akit ez nem érint. Egyébként szerintem vissza fog állni a testsúlyod
2017. jan. 4. 20:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek falási rohamaim, szóval azt hiszem, ez nem érint
2017. jan. 4. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Soha nem mutat többet, tökmindegy, hol tart a ciklusom. De amennyire tudom, ez ritka, általában megnő a testtömeg.

De fél kiló annyira semmi, hogy az bármitől lehet. Nekem a glikogénraktáraim töltöttsége simán jelenthet 2 kilót, nincs ebben semmi különös, mindenkivel így van, csak az izmosabbaknál sokkal több is lehet az eltérés.

2017. jan. 5. 01:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokszor simán 2 kg-mal többet mutat a mérleg, mikor megjön. Víz visszatartás, plusz én iszonyúan puffadok, az emesztesem teljesen megborul, szoval jól megszenvedem. De utána simán visszaáll. Sőt, mivel éppen fogyok, mert meguntam a bàlna testem, életmódot váltottam és mozgok, észrevettem, hogy menzesz előtti 1-2 hétben nem nagyon megy lefelé, sőt, de aztan megjön, jön az előbb említett szenvedés és súly többlet, majd utana hirtelen kevesebb kiló is vagyok, mint előtte :)
2017. jan. 5. 05:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig többet mutat, ezért akkor sosem mérem magam :D
2017. jan. 5. 07:55
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Nem a megett ételmennyiségtől lesz több. Meg tudnál enni több kiló kaját?? Kétlem... gázoktól se leszel több. Ez a folyadéktól függ. A szervezet vízháztartásáról. Vannak férfiak akik estere 2-3 kilóval többek megse esznek annyit.
2017. jan. 5. 11:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Előtte mutat többet, de csak 1-1,5 kilóval maximum.

Brutálisan vizesedek sajnos, pedig sportolok és kb. minden PMS elleni praktikát bevetek.

:( mellem is duzzadt, de a csípőm, combom nagyon :(

Nem eszek többet, mint máskor- nem kívánom az édességet stb.

Egyszerűen utálom ezt a 2-3 napot, de amint megjön a 2. naptól fogva már éjjel nappal a wc-re járok, mert a vizet hajtja a szervezetem.

Amúgy épp egy dokumentum filmben volt, ilyen fogyókúrás műsorban, hogy a csaj a 2 kg többletét arra fogta, hogy éppen megjött neki- és a trénerei nem hittek neki, mondván ilyen nem létezik- olyan pipa lettem erre, hogy de kérem létezik! élő példa vagyok magam is.

Nőgyógyászom is mondta, hogy valakinek így valakinek meg úgy viselkedik ilyenkor a szervezete és ha nem túl szélsőséges az eset, akkor nem abnormális.

2017. jan. 5. 14:01
 9/9 anonim válasza:
nekem vagy 2kgval tobbet mutat mikor megjon..a hasam is fel van puffadva akkor, a gatyak mindig megvagjak a hasam abban a par napban, pedig a normal napjaimon nem szoktak..
2017. jan. 5. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!