Normális, hogy kimarad a menstruációm?!
3,5 hónapja kezdtem el diétázni, konditerembe járni(súlyzós és kardió edzés egyaránt), azóta viszont elmaradt a havi vérzésem. Kezdek megijedni, hogy valamit nagyon nem jól csinálok:/ 1500kalória fölé nem megyek illetve 100-130 g között mozog a ch
163 cm és jelenleg 54 kg vagyok, 63 kg-ról indultam október elején.
Nem normális. Hány éves vagy?
A kalóriamaxod nem vészes, bár nem tudom, mennyit edzel s mennyi a minimum, amit beviszel...
Ennyit azért elég sokan esznek, úgy értem, ez nem olyan kevés, hogy várható legyen a menstruáció kimaradása...
A súlycsökkenésed sem hatalmas (ha az lenne, azt mondanám, biztos igen gyors az anyagcseréd s már ezt is koplalásnak veszi)... Valamiért érzékenyebb lehetsz valamire, mint az átlag (hacsak nem eszel nagyon egészségtelenül, bár nem tűnsz annak a felelőtlen fajtának, aki totál ész nélkül szálkásít), de én ehhez sajna nem értek.
Szerintem keveset esszel. Használd ezt az oldalt! Beállítottam neked, aktív sport mellet elvileg 1737 kalóriánál fogynál heti fél kilót. Szerintem ne akarj ennél gyorsabban fogyni ha egyáltalán, a jelenlegi testsúlyodból kiindulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!