Most mit csináljak? Nem koplalással fogytam mégis a
menstruációm kimarad.
1/10 A kérdező kommentje:
Igaz csak két hete késik de idegesit.Föleg mivel mellette naponta többször menstruáció szerü görcsölést érzek.Mikor megkellett volna jönnie barnás folyásom volt.
Nem vagy terhes?mikor nekem kimaradt és csak barnázásom volt,terhes voltam.
2010. aug. 25. 09:30
Ez így kevés. Hány kilóról mennyire fogytál, mennyi idő alatt, hány centi és hány éves vagy.
Egyáltalán nem biztos, hogy a fogyás miatt nem jött meg, és még terhesnek sem muszáj lenned. Ha 2 hét múlva sem jön meg (amikor már a következő kéne, hogy legyen), irány a doki.
2010. aug. 25. 09:38
4/10 A kérdező kommentje:
Terhes biztos nem vagyok.Orvosnál is voltam nem talált semmit.
Bö fél év alatt fogytam 32kg-ot.Rendszeresen szigorúan 2-3 óránként eszek.Szóval nem koplalok!
Elsö vagyok.
akkor bocs.
amugy kimaradhat,ill. késhet,elmult hónapban 2 hetet késett,pedig sose fordult elő velem még ilyen.
2010. aug. 25. 09:42
3. vagyok
Fél év alatt 32 kg - nagyon sok, kivéve ha 200 kilóról indultál, amit nem hiszek.
Csak hiszed, hogy nem koplaltál. :(
Ezzel együtt nagyon érdekelne, hogy csináltad, miket ettél 2-3 óránként és mennyit?
2010. aug. 25. 09:53
nekem is volt már olyan hogy kimaradt egy teljes hónapig, pedig nem koplaltam énse, csak valamivel kevesebbet ettem...
2010. aug. 25. 10:01
fél év alatt 32 kg rengeteg, persze, hogy kimaradt....és gondolom, maradt rajtad vagy 10 kg lógó bőr is :S
2010. aug. 25. 10:03
9/10 A kérdező kommentje:
Nem igazán érzem tényleg hogy koplaltam.Söt szinte többet ettem mint elötte.Csak épp nem olajban tocsogó krumplit,édes tésztákat süteményeket és a megszokott rengeteg kenyeret amit elötte.Annyit csináltam hogy cukrosat,kenyeret nem ettem.A fözelékeket amiböl sokat eszek liszt nélkül süritem.Mellette rengeteg gyümölcs,zöldség,sovány hús délbe.A böröm meg mindenki szerint nagyon szép ahoz képest hogy 32kg-ot fogytam.A hasam egy kicsit csúnya,de az azelött se volt tökéletes mivel két terhessg után maradt némi csik rajta.De tornázok és ennek köszönhetöen már érzödik a hasizom.
Szerintem a sportolás miatt van...nekem legalábbis az volt h mindennap futottam és ugye ez az elején megterhelte a szervezetemet és 1 hónapig nem jött meg..kicsit pihiztem/kevesebbet sportoltam és utánna beállt rendszeresre:)
2010. aug. 27. 11:54
Kapcsolódó kérdések: