Mit tegyek? Mióta fogyózom kimarad a menstruációm.
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 18:43
1/4 anonim válasza:
Ne fogyókúrázz tovább. Valamit rosszul csinálsz, nem eszel eleget.
2/4 anonim válasza:
Ez probléma és azt jelzi, hogy összezavartad a hormonháztartásodat, valószínűleg nem viszel be elég ásványi anyagot... hagyd abba amíg rendeződik aztán pedig keress olyan diétát ami kevésbé drasztikus...
3/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fejlődésben lévő szervezetnek nem tesz jó semmilyen drasztikus fogyókúra. Egészséges élelmiszerek evésével ez nem fordul elő.
4/4 anonim válasza:
Ez velem is megtörtént, fél évig nem volt menstruációm, hiába vártam, hogy majd visszaáll. Elmentem nőgyógyászhoz, ő írt fel egy gyógyszert, az viszonylag rendbe tette a dolgokat. Igaz, még most, közel 1 év után is késik, néha túl rövid ideig tart, de legalább van.
Az előző válaszolónak pedig: egészséges táplálkozás okozta ezt nálam. Közel 20 kilót fogytam, gondolom megviselte a szervezetemet.
Ha koplalsz, hagyd abba, mert az is okozhat efféle zavarokat. Minimum 1300 kalóriát egyél meg, és MOZOGJ, SPORTOLJ. Ez a titka. Sok zöldség, semmi finomított szénhidrát. Ja, és a zsírt, olajakat ne zárd ki teljesen az étrendedből, mert az is a visszájára fordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!