Melyik természetes édesítő hízlal a legkevésbé?
Xilit, sztívia? Házi teába akarom rakni. Dietazok vagy inkább életmódot váltottam 3 hónapja es az etrendel nincs gond, finomakat es egészségeset eszem.
Viszont az innivalokkal baj van.. Tudom h a víz lenne a legjobb de mindig is utaltam, közel 3 hónapja próbálom megszokni de nem megy, semmilyen fajta. Még 1 liter lemegy egy nap de ha csak azt kell innom konkrétan rosszul érzem magam, kedvem sincs. Tudom gáz, de ez van, inkább lesz XL-s uszogumim mint hogy vizet igyak.
A mesterséges edesitokkel tele pakolt uditokben nem hiszek. Ezért itthon főzött tea-ba szeretnék valamilyen természetes edesitot rakni cukor helyett.
Melyik lehet a legjobb? Egyáltalán van értelme vagy ettől se megy le a has alján levő háj? Mar csak ott van plusz(vagy csak ott látszik) jo lenne leadni, 5-6 kg-rol van szo. Köszi elore az értelmes választ!
Valóban a sztivia lehet a legjobb, a xilit már szénhidrátbevitelt jelent, bár a cukornál sokkal jobb, mert a GI-je jóval alacsonyabb. Szóval én e kettő közül választanék. A méz a tápanyagait tekintve egészséges ugyan, de élettani szempontból sima cukornak számít, úgyhogy nem aj
ánlott.
Sztivia 0 kalóriás és a legtermeszetesebb edesitoszer. Lehet kapni cseppek es tabletta formájában. Nem kell belőle sok, mert nagyon édes. Negatívum,keserű mellékíze van, de meg lehet szokni.
Cukoralkoholok-xilit, eritrit-ezekben van kevés kalória. Nem valami olcsók és többet is kell belőlük tenni, mert nem annyira edesek. Eritritet, ha túlzásba viszed maró íze van.
Ha le akarsz fogyni a mezet is hagyd el. Nagyon sok kalória van benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!