Stevia barna szirupról tapasztalatok?
Ez a konkrét termék érdekelne:
Sok tapasztalatot olvastam már a steviáról, de külön erről a szirupról nem találtam véleményt.
Arra lennék kíváncsi, hogy nagyon durva a mellékíze?
A leírásban az áll, hogy 1 csepp kb. 4 kockacukor édességének felel meg. Ugye ez erős túlzás azért?
A tapasztalatok alapján megéri az árát?
"Arra lennék kíváncsi, hogy nagyon durva a mellékíze?
A leírásban az áll, hogy 1 csepp kb. 4 kockacukor édességének felel meg. Ugye ez erős túlzás azért?
A tapasztalatok alapján megéri az árát?"
1. Pici van.
2. Nem.
3. ? Nekem igen,cukros vagyok. :(
Nekem már ott elakadt a steviával való kapcsolatom, hogy nekem borzasztóan kellemetlen a mellékíze, kb. mint az olcsó, szintetikus édesítőké, úgyhogy nem igazán jött be.
De egy próbát megér, van, akinek ízlik.
Egy próbát mindenképp megér. Attól, hogy nekem nem tetszik az íze lehet, hogy neked igen, vagy nem is fogod úgy érezni a mellékízt.
Amúgy nagyon egészséges, úgyhogy egy esélyt szerintem adj neki.
Köszönöm a válaszokat, végül inkább levelet rendeltem. Találtam néhány angol nyelvű receptet, ahol azt állítják, hogy a házi változatnak sokkal enyhébb a mellékíze, bár az édessége nyilván nem is ennyire tömény.
Én is úgy gondoltam, hogy pl. sütikbe mindenképp valami egyéb édesítő (méz, xilit stb.) mellé kerülne kis mennyiségben, de főleg a kávémba szeretnék édesítőt találni, ahol ez a módszer nem igazán játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!