300 Ft a sparban a 650 db-os édesítőszer. Tud esetleg valaki ennél is olcsóbbat?
ki mondta neked hogy tanács kell?
nem tanács kell hanem egy a kérdésre adott válasz.
és ha fillérbaszó vagyok?
talán szabályzat ellenes?
nem.
a kérdésre nem választ tartalmazó beírás azonban az.
Annyira jó, hogy itt mindenki a kérdésre válaszol, ráadásul milyen önzetlen emberek, kérés nélkül osszák az észt, mikor nekik is alig van. Az is bámulatos, hogy mindenki mennyire ért mindenhez, az összes kérdés alatt a világ tudósai gyűlnek össze. Nem is értem, ha ennyi okos ember van itt, hogy hogy nem híresült még el az ország arról, hogy ennyire kivételesen okos itt mindenki.
Kérdező! A sparban a legolcsóbb a tablettás édesítőszer, ennél alacsonyabb áron még sehol nem láttam. Viszont vannak oldalak (pl. argep.hu, arukereso.hu), ahol rá tudsz keresni egy-egy termékre, hogy hol mennyibe kerül, esetleg itt egy kis keresgéléssel lehet, hogy találsz olcsóbban, de arra mindig figyelj, hogy ha csak webáruház van, ott a postaköltséget is bele kell számolni.
Arról nem is beszélve, hogy nem a neten kell utána nézni annak hogy mi ért és mi nem hanem el kell menni orvoshoz aki nem "csak" ÉRT hozzá, hanem esetleg MEGVIZSGÁL s utána mond véleményt hogy mit ehetsz és mit nem.
Akinek cukor gondja van annak a méz árt többet mint használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!