300 Ft a sparban a 650 db-os édesítőszer. Tud esetleg valaki ennél is olcsóbbat?
Ha hosszútávon többet spórolok vele akkor az nem drágább hanem olcsóbb.
A kérdés pedig ép erre szólt, hogy melyik az.
Jelen pillanatban drágább. Tehát vannak az olcsó termékek amik hamar elfogynak (sokan inkább ezt veszik meg, mert az nézik meg hogy jelen pillanatban mennyit spóroltak vele) és vannak a drágábbak, ami hosszabb távon felhasználható (ugyebár ez hosszútávon több spórlást eredményez, de ettől függetlenül még mindig drágább termék, szóval tudom mit beszélek).
Én egyáltalán nem használok édesítőt semmibe, de javasolták a xilitet és az etiritet, ami kapható bioboltban és elég sok ideig elég, illetve gondolom fontos az egészséged.
Inkabb azt nezd hogy tudod a jobbat dragabbat megengedni.
Nem ertem magyarorszagon miert olyan negativok az emberek hogy ahelyett hogy pozitivan felfele neznenek mindig lefele neznek. Miert meg olcsobbat akarsz ahelyett hogy azt nezned hol tudnal tobbet keresni.
Elore haladj ne hatra.
Úgy tudok többet keresni ha több pénzem marad befektetésre. Ehhez pedig a legolcsóbb kiszerelést kell megvenni mindenből. És ez sokkal pozitívabb mint az általad sugallt rabszolgamunka amiből ráadásul pénz is jóval kevesebb lesz.
És továbbra is a darabszámra legolcsóbb termék érdekel, bármennyire is olcsóbbnak tűnik egy kisebb kiszerelés.
Önámítással végkép nem lesz több pénzem.
Vegyél fruktózt, 1 kg kb 500-600 ft, jó nagy kiszerelés, kevesebb kell belőle, mint a cukorból, ha egy adagot 2g-nak számolsz (bár nem tudom, mennyi lenne belőle 1 adag), akkor 1 ft / adag, tehát drágább, mint amit írtál, nagyon édesít, kevésbé is hízlal, mint a cukor.
(A többiek kedvéért leírom, bár téged ez nem érdekel, de:)
nagyon egészségtelen, rosszabb, mint a cukor vagy az édesítők, azért használják nagy tömegben, mert olcsóbb és jobban édesít, hamarabb alakít ki függőséget. Sokan érzékenyek rá, nekik kerülni kell minden édesített terméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!