300 Ft a sparban a 650 db-os édesítőszer. Tud esetleg valaki ennél is olcsóbbat?
"Fogyásról szó sem volt a fogyókúrák kategóriában?"
Azt ne velem beszéld meg hogy a szénhidrát miért csak így van kategorizálva. De a kérdés attól még világos volt.
Való igaz hogy nem csak a cukorra kell odafigyelni. De próbálj meg fehér lisztet édesítővel pótolni:)))
Annak a pótlása egy másik kérdés. Nem jó egy kérdést azzal bonyolítani hogy egyszerre két dolgok kérdezek vele mert látod a többségnek még így is túl bonyolult.
Utolsó! Van támpontod kb. hány használat volt naponta?
Mert az én példám 650 használat ennyiből, ami napi 1 alkalommal több mint másfél év...
Amúgy ugyanaz vagyok, akinek túl bonyolult, és aki végül küldött neked egy édesítőt.
Ami azt illeti, több mint egy évig használhattam volna, mivel egy cseppet raktam bele vagy kettőt. Egy csepp 0,05 ml, tehát egy literben van 20 000 csepp, napi kettővel elég 1 000 napra elvileg. De mind mondtam borzalmas az íze, ezért is hagytam abba a használatát egy hónap után, de elméletileg évekig elég lenne.
Tapasztalati és elméleti síkon, amit fent bőven kifejtettem neked, továbbra sem ajánlom, de ha továbbra is ez kell neked, akkor tessék, elméletileg évekre elég és nincs 300 Ft.
Az íz az nagyon szubjektív így nem tudom. Hasonlót már használtam de az nekem nem volt elég édes csak sok csepp az meg úgy felmerül hogy még károsabb is nem csak rosszabb és drágább. De egy próbát megér. Igazából a kérdés ilyen szerek felsorolására szólt volna nem pedig mindenféle más téma fejtegetésére.
Egészségügyi kérdésekről érdemesebb képzett és ellenőrzött orvost kérdezni, abból is olyant aki előtte megvizsgált, így nem ajánl pl. cukorbetegnek gyümölcsöt mondván a gyümölcscukor jobb a finomított cukornál. Ha pedig azt tanítják a dietetikus hallgatóknak, hogy vizsgálat nélkül adjon tanácsokat akkor nagyon nagy a gond. De remélem ez vizsgakérdés s ha erre igent válaszol akkor meghúzzák s nem lesz dietetikus. A legrosszabb lenne pedig a gyakori népe tanácsát megfogadni orvosi kérdésekről, aki vagy orvos vagy nem vagy hallgató, vagy az sem, de nem vizsgált meg. Mondjuk kétlem hogy orvos adna vizsgálat nélkül itt tanácsot. max. valami bukott orvos de azét még kevésbé lenne szabad megfogadni. De hogy ki tud olcsóbb terméket nos az az amire az orvosilag képzetten emberek is jók válaszadónak.
Tisztelt kérdést felvető,
,,# 23" ezt válaszolta neked:
,,És oké, akkor ne legyen szó fogyókúráról. Az egészséges életmód híve vagy? Hagyd el a műanyag, szintetikus édesítőszereket, örökre. És lám, még pénzt is spórolsz."
Szerény véleményem szerint igyekezz az ő (,,# 23"),,extra tárgyilagos" válaszát, és jó tanácsát elfogadni, és ne azt ,,mantrázd" hogy nem erről szólt a kérdésed, mert 100%-ig igaza van neki!
Egyébként vannak olyan,,szak-vélemények"hogy az összes ,,mű-édesítőszer" függőséget, korai cukorbetegséget, és időskori Alzheimer betegséget okoz!
Nos, nehogy azt hidd, hogy ezeket a ,,mű-édesítőszereket" véletlenül fejlesztették ki, semmi sem történik ok nélkül!( A mai ,,gyógyszer-Máffiás” világunkban!)
Azt se feledd el, hogy egyetlen igazi természetes,,édesítő-szer" létezik, és azt ,,MÉZ"-nek nevezzük!
Természetes, aki cukorbeteg annak nem ajánlott a méz fogyasztása, az látogassa meg a ,,Szabó Gyuri" bácsi Bükkszentkereszt-i füves-ember web lapját, és ott talál gyógyteát a cukor betegségére!
www.gyorgytea.hu
Summa-summarum, most ismételten, ide irkálhatod a ,,mantrádat"hogy nem erről szólt a kérdésed, de ahelyett, hogy ,,cinikusan" megint elkezdj,,mantrázni" inkább örülj, hogy volt aki ,,jó tanáccsal" igyekezett segíteni neked.
Üdv.
Okleveles természet gyógyász.
(Aki nem most tanulgatja, hanem immár
30 éve hivatásként gyakorolja a természetgyógyászatot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!