300 Ft a sparban a 650 db-os édesítőszer. Tud esetleg valaki ennél is olcsóbbat?
Hát ha rosszabb s egészségtelenebb mindennél akkor bizony nem olcsóbb. Jobb ha tőlem tudod meg. Eleve az édesítőszer azért kell mert jobb mint a cukor, nem pedig mert olcsóbb. (S nem is olcsóbb nála) Így jobb helyett rosszabb eleve nem kell.
Azt sem árt itt megemlíteni, hogy ha valami nagyobb tétel miatt olcsóbb akkor nem rosszabb... Nem minden rosszabb automatikusan ami olcsóbb.
"Ne feledd a fogyás titka többek között az"
Ja és fogyásról se volt szó. Érdemes lenne válasz előtt elolvasni a kérdést s mellébeszélés helyett arra válaszolni.
Egyszóval sem mondtam, hogy ha nem eszel cukrot, akkor biztos gyors kaját eszel, azt mondtam én nem eszem sem cukrot, sem gyors kaját, sem műanyagot.
A merészségnek valóban köze lehet a felelőtlenséghez, de a felelőtlenség nem elengedhetetlen velejárója, és nem azt tanácsoltam, hogy szórd a pénzt, hanem azt, hogy vegyél minőségibb terméket, amivel az egészségednek is jót teszel, feltételeztem, hogy ez fontos neked ha már elhagytad a cukrot, és emellett pedig több ideig is elegendőbb mint az olcsóbb. Például egy nem darabszámos, hanem folyékony édesítő moderált adagolással, ahol de döntöd el mennyit raksz bele, biztosan jobban beosztható mint a darabos.
Egy szóval sem mondtam, hogy ne vegyél nagyobb kiszerelést, felőlem olyan kiszerelést veszel, amilyet akarsz, erről nem is beszéltünk.
De elmagyarázom óvódás szinten:
A termék - 400 ft, 400 ml, jól beosztva mondjuk elég 3 hónapig, mivel minőségi termék, nem károsítja nagy mértékben az egészséged, jobban érződik az erős íze amiatt, hogy nagyobb odafigyeléssel van előállítva és kevesebb is elég belőle
B termék - 200 ft, 400 ml, elég 1 hónapig, mert alig érzed az ízét, sokat belerakj, hogy visszaadja azt az ízt, amit igényelsz
Melyiket veszed meg? Én végig azt tanácsoltam, hogy hosszútávón egy A termékkel többet spórolsz mint a B olcsóval, mivel ha a B-t vásárolod akkor mondjuk 9 hónap alatt elköltöttél 1800 forintot, ha az A-t, akkor csak 1200-at. Érteni?
Fogyásról szó sem volt a fogyókúrák kategóriában?
Megtanulni szöveget értelmezni és kategorizálni.
Az egészségtelen nem olcsóbb? Margarin - vaj, Olaj - extra szűz olíva olaj, hús - feldolgozott szalámik. Mondj még! Taníts mester! Amúgy végül is igazad van, mert ezek a termékek jóval laktatóbbak, tovább eltartanak, nem kell hat kiló belőlük az ételek elkészítéséhez, hosszú távon valóban olcsóbban jössz ki. Mindez annak köszönhető, hogy jelen pillanatban drágábban megfizeted a minőséget, ami hosszabb távon kitart, mint ha jelen pillanatban az olcsóbbat vásárolnád.
És oké, akkor ne legyen szó fogyókúráról. Az egészséges életmód híve vagy? Hagyd el a műanyag, szintetikus édesítőszereket, örökre. És lám, még pénzt is spórolsz.
Plusz nem volt nehéz elolvasni egy sort, hidd el ennyi még megy nekem, és tanácsot adtam, hogy hogyan spórolhatsz (lásd A és B termékes példa, amit az első üzenetem óta próbálok kifejtve érthetően magyarázni, sajnálom, ha nem sikerült)
Nem kötekedni akarok, csak segíteni, magyarázni, tanácsot adni. De bocs hogy élek, az én k***va anyámat
300 Ft a sparban a 650 db-os édesítőszer. Tud esetleg valaki ennél is olcsóbbat?
Ez volt a kérdés. De a válasz nem megy nem megy nem megy
"Az édesítőszer pedig egy olyan találmány, amit cukorbetegnek találtak ki anno"
vagyis tudod mire jó, mégis mellébeszélsz?
"Szívesen várlak terápiára. Üdv, egy pszichológiát és dietetikát végző diák."
Inkább olyan dietetikust választottam aki nem csak tanulja még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!