Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Milyen érzés, amikor éppen ég...

Milyen érzés, amikor éppen ég a zsírod, és fogysz?

Figyelt kérdés

2018. dec. 9. 17:25
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Én esküszöm, hogy érzek valamit akkor, amikor tudom, hogy rá kell állnom a mérlegre, mert legalább egy kilóval kevesebbet fog mutatni. Csak nem tudom megfogalmazni, hogy mit.
2018. dec. 31. 14:50
 22/24 anonim ***** válasza:

Az a kevesebbet fog mutatni 1 kilóval közvetlen edzés után, az mind VÍZ ÉS GLIKOGÉN VESZTESÉG.

így mereckedj:

-heti 1x

- reggel, ébredés után

- éhgyomorra (tehát reggeli és ivás előtt)

- lehetőleg ruha nélkül, bár ha nem téli kabátban és bakancsban alszol, nem gond 1-2 dkg

2018. dec. 31. 14:58
 23/24 A kérdező kommentje:
Csak akkor állok mérlegre, ha érzem, hogy "most lement valami". Kb. 2-3 hetente, csak az edzőteremben, és edzés előtt, mert az otthoni mérlegem bedöglött.
2018. dec. 31. 15:13
 24/24 anonim ***** válasza:

Falsch adat. Nem ad jó értéket. Vegyél elemet vagy új mérleget. Karácsony után minden akciós.

Ha fontos még a kérdés persze..

2018. dec. 31. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!