Hogyan fogyhatok le 10 kg-t gyorsan?
" Futni pocsékul futok, súlyokat nem tudok nagyon emelni."
Miért nem tudsz futni, és súlyokat emelni? Csináld és majd belejössz. Mozogni kell. Remélem azért a salátán és halon kívül van más is az értendedben, mert ez édeskevés.
2 kg/hóval tudsz fogyni, ennél gyorsabb fogyásra gyúrni egészségtelen és hülyeség.
Nincs hízlaló étel, túl sok bevitt kalória annál inkább. Ahogy túl kevés is van. A hal és saláta elég egyoldalú. Nem csak azt kell figyelni, hogy mennyi kalóriát viszel be, hanem azt is, hogy pl. vitaminokat, ásványi anyagokat mi a jó fenéből fogod így fedezni.
Nincs olyan, hogy valaki pocsékul fut. Első futásom alkalmával 200 m után hörögve rogytam össze. Ma már 5-6 km-t simán lefutok. Csak bele kell kezdeni, nem kifogásokat keresni.
Bőven nem is kellene 10 kilót lefogynod, maximum 5-öt.
Másrészt kb. az összes normális szénhidrátforrást kizártad, ha így akarsz edzeni, előbb-utóbb össze fogsz esni. Ne a neten lévő hülyeségek alapján diétázz, hanem kérd ki szakember véleményét.
A térdem tropa kb .a műtétem óta.3naponta fáj a térdem kb .Emiatt írtam,hogy a futás nálam kizárva.Nem tudok sokat sétálni,állni se nagyon .
Szedek vitamint is ,természetesen eszek mást is a halon és a salin kívül .Olajat nem használok ,sót se ....azt mondták azok nem tesznek jót.Eszek zöldséget,csirkét,natúr joghurtot.Az a baj hogy pont alulról kéne fogynom .Kinek melyik diéta vált be ?
Én is leírom, hogy nincs hizlaló étel, persze olyan értelemben igen, hogy előnytelen, az adott embert nem laktató... Nekem is vannak ételek, amikkel kvázi lehetetlen lenne fogynom, de ha a kalóriadeficitem meglenne, akkor azért menne, hogyne.
Nos, a gyors fogyás heti 1 kiló, ez még reális lehet. Egyél csak 2000 kcalt és mozogj sokat, akkor ezt el is érheted. Azért ha nem bírod, ne erőltesd, semmi nem történik, ha nem te leszel a legvékonyabb az esküvőn, az egészséged és közérzeted, energiád többet ér.
Nem tudom, mit eszel még, de ha kevés ch-t, az nem baj, ha neked passzol ez (nekem nincs is elég energiám sok szénhidráttal, csak kevéssel, ez már csak ilyen, nem vagyunk egyformák), csak akkor a zsír legyen viszonylag sok. Kétlem, hogy erről lenne szó... Sovány hús és zöldség az vagy koplalás, vagy betegen sok fehérje, ami nem egészséges. Kivéve, ha napi sok kiló salátát eszel vagy valami tartalmas salátát vagy jó zsíros halat, de ebben sem hiszek a leírásod alapján.
Térdprobléma, az gond, mert akkor valószínűleg a bicikli is kiesik, nekem kikészíti a térdemet kezdőként, pedig nincsenek vele gondjaim alapból.
Lehet, hogy akkor a nagy súllyal guggolás se lesz jó, de ehhez szakember kéne. Kímélő torna? A séta jó, de akkor ne egyél sokat mellé, lehet, hogy a térdednek abból is megártana a sok. Az úszás még jó lehet, az kímélő... De egy gyógytornászt kéne megkérdezni vagy valaki más hozzáértőt... Mozgás nélkül nem nagyon fogsz gyorsan és egészségesen fogyni, valami kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!