Ha fogyózom 12 napja, de ma, azaz a 12. napon ettem úgy normálisan, az nagyon nagy baj?
Érdekes, én 1 éve fogyózom, és soha nem mondtam le a finom kajákról. Ettem én is tarhonyát, spagettit, sőt csokitortát is ha azt kívántam. A titok kulcsa a kalóriadeficit . Minden tettem, csak a napi kalóriabevitelemre, a szénhidrát, zsír, és fehérje bevitelemre figyeltem. 34 kilót fogytam.
Koplalástól soha nem fogsz lefogyni, és ha mindent megvonsz magadtól vagyis kínnak érzed a diétát akkor szintén nem fog sikerülni mert feladod. Tudom, tapasztaltam,
Komolyan mondom nagyobb bajod sose legyen ...
Az emberek jó resze azt se tudja mi az a kaloria, nem is érdekli nagyon őket és lehet igy sem elhizottak. Ezt a mindennapos kaloriabevitelt nemsokaig birja az ember idegrendszere. Táplálkozz egészségesen, laktatóan diétázz ne egyél cukrot mozogj eleget azt kész, nem kell számolgatni semmit max a kilókat, hogy milyen gyorsan apadnak.
Szia!
A plusz 138 kcal-tól kb. 27.6 grammot, ismétlem grammot fogsz hízni (vagy annyival kevesebbet fogyni), ha azt vesszük alapul, hogy 1 kg fogyáshoz 5000 kcal deficit kell összesen. Ez három dekagramm. Szóval egy túró rudival nehezebb lettél, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!