Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szerintetek, hogy lehet hogy...

Szerintetek, hogy lehet hogy a legjobb barátnőm 4hónap alatt fogyott 20kg-t? és tök normálisan tartja már egy fél éve.

Figyelt kérdés

2013. máj. 23. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
hát az havi 5kg az annyira még nem gáz
2013. máj. 23. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Kemény munkával. Mondjuk fél év még nem sok, ha 2 év múlva is nagyjából azonos súlyban van, akkor elhiszem, hogy tartós.
2013. máj. 23. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen súlyról indult. Tesóm 35 öt fogytt le, de még 10 tervben, életmódváltással, sport, diéta....

Nekem max 10et kellene(inkább csak 6ot), de az annyira nem sok, nincs gond az étkezésemmel, csak mozgáshiány, kemény küzdelem minden egyes kiló. Én vagyok 69 kg tesóm 140 volt...

Nem mindegy miből fgy az ember, öcsémnek már az elég volt, hogy elhagyta az üdítőket, a nasikat, lemet 5 kg, elkezdett futni naponta 3-4 km-t 2 hét alatt 10 kg...

Neki most nehéz, eljött a holtpont.... Már heti 3 szor 10 km-t fut, naponta edz, és továbbra is odafigyel az étkezésre.... 20 kg minusz után mAr csak így mengy neki.... 6 hónapja "fogyókúrázik"

Kemény kitartással lehet csak fogyni, és nem önsanyargatással, mert nem evéssel nem lehet, mert azt visszaszedi az ember...

2013. máj. 24. 06:53
 4/5 arabrabarbara válasza:

biztos megtalálta a számára megfelelő módszert.

azért van ennyi féle fogyókúra forma mert minden szervezet máshogyan működik.ami egyik embernek jó nem biztos hogy a másiknak is ugyanúgy hat.

2013. máj. 25. 19:56
 5/5 anonim válasza:
Miért nem tőle kérdezed meg??!!
2013. jún. 3. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!