Szeretnék fogyni 20 kg-t csak nem tudom hozzá a jó receptet ötletek?
84 kilóról azért ennél kevesebbel is illik megindulni a kilóknak, a trükkök inkább majd később kellhetnek, de lehet, hogy akkor is jó leszel. Teljesen szimpatikus lépéseket tettél (főleg, ha minőségi a virsli, nem ipari hulladék), a cukor nem jó, de 4 cukor nem fog megakadályozni a fogyásban. Mással édesítve nem felel meg? Szerintem a xilit sokkal finomabb a répacukornál, de ha csak édesítés kell, még az eritrit is elmegy, bár mivel te nem minimalizálod a ch-t, szerintem jobb a xilit. De végülis ez ízlés dolga, ezeket sem szereti mindenki, sokan pedig szeretik a cukrot, amit én rühellek. Én az édeset szeretem, de ahhoz nem feltétlenül kell cukor.
Később majd valószínűleg jól jön némi intenzívebb mozgás, futás, biciklizés, túrázás, én szép helyen lakom, sok túrázó van és rengetegen hozzák a kutyát, azok pedig igencsak élvezik a dolgot :)
A nádcukor is fehér cukor, szóval ezzel a váltással nem sokra mész.
A napi 50felülés nem fogja a hasadat csökkenteni, mivel nem onnan fogyunk, ahová edzünk. Tempós kutyasétáltatás jó ötlet, kardiónak megfelel, apportíroztatás is mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!