Mennyit lehet nagy súlyból így fogyni 4-5 hónap alatt? Kb?
"Fehér liszt,cukor, kenyér száműzése."
Mindez egyik napról a másikra? És milyen messzire gondolod száműzni őket? A gyerekeknek se adnál ilyeneket? Nem szoktad megenni amit ők otthagynak?
Kétlem, hogy sikerülne egyik napról a másikra...
Cukrot minimálisan eszek. Fehér kenyeret, kenyeret is 1001-ben.
A baj a tészta. Nagyon tésztás vagyok. Először most durum, zöldségekkel színezett tésztára váltottunk,és fokozatosan állunk át.
#2: Márpedig ez nem feltétlenül nagy dolog, én sokkal több mindent kizártam a párommal együtt egyik napról a másikra, nem volt benne semmi nehézség, pedig pár nagyon kedvelt ételünket is kizártuk, de hát annyi sok maradt még s fő az egészség :)
Sokan sokkal durvább váltásokra is képesek, hallottam már embereket extrém szénhidrátdús és zsírszegény étrendről extrém szénhidrátszegény és zsírdúsra váltani, nem is értem, hogyan bírják fizikailag, na ekkora váltástól kikészülnék, még sokkal kisebbtől is.
Persze van, akinek fokozatosság kell vagy egy pici mennyiség megtartása. De van, aki durva váltásokra képes.
Gyerekekkel érdekesebb, de sokan vagyunk úgy, hogy teljesen tiltott ételeinket főzzük/adjuk családtagjainknak. Ebben sincs semmi szokatlan s még nekem is megy, ha akarom, pedig elég fegyelmezetlen vagyok ilyen téren, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!