Segítene nekem valaki abban hogy elő ír nekem egy étrendet amitől 3 hónap alatt 10 kg-ot tudok fogyni?
Lehet fogyni sport nélkül is, de jóval nehezebb!Fél óra mozgás nem ártott még meg senkinek! :)
Az én javaslatom az, hogy a fehér lisztet, és az abból készült termékeket felejtsd el.A cukrot teljesen, tésztát, burgonyát szintén.A sóval is érdemes finoman bánni.Figyelj oda a mennyiségekre, ebben segíthet pl a kalóriabázis, vagy más hasonló oldal.Sok-sok zöldség, gyümölcs, legjobb nyersen! Húsok közül a csirke vagy pulyka mellet válaszd, azok nem zsírosak.
A szénhidrátot, zsírt érdemes minimalizálni, és emellett napi minimum 3 liter folyadék!!! Persze nem a cukrozott gyümölcslé, hanem a legjobb az ásványvíz, vagy csapvíz.Napi 2-3 csésze zöld tea is segít.
Ja, és ami fontos még, hogy napi 5x étkezz.
És persze nagy akaraterő, és kitartás! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!