Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Van egy app '30 napos fittnes...

Van egy app '30 napos fittnes kihívás' néven. Töltötte le valaki és csinálta végig?

Figyelt kérdés
Ha igen,hasznos volt? Fogytatok tőle? Milyen eredményeket értetek el? Igaz lenne?Vagy csak ámítás?

2018. jan. 25. 09:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem ismerem az appot, de olyat keress ami számol neked kalóriát és akár makrókat is.

Komplett edzésterve van stb..

De! 30 nap oké, ha beválik lefogytál talán 3-4 kilót?! és utána? visszatérsz a normál étrendedhez.. ugyanúgy visszahízol.

Nem 30 napos diéta kell hanem a saját étrendeden kell változtatni. Életmódot se árt néha.

2018. jan. 25. 10:14
 2/2 anonim válasza:
Szerintem egy jó alkalmazás. Nem 30 napra van edzésterve, hanem 30 napos szakaszokra. Választhatsz nehézséget is. A kalóriát számolja kiírja minden edzés után mennyit égettél el. Én tudtam vele fogyni, de kellett hozzá az étrend is.
2018. jan. 25. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!