30 napos kihívás?
Sziasztok!
Van olyan aki csinált már végig valamilyen 30 napos kihívást(pl:. popsi-comb, has stb.)?Melyiket csináltátok? Vélemények? Tapasztalatok? Érdemes elkezdeni?
A válaszokat előre is köszönöm!
13/L
MINDIG érdemes elkezdeni mozogni! Ebből a szempontból édes mindegy, hogy kihívás vagy nem kihívás.
Fogyni viszont csak akkor fogsz, ha az életmódodon is változtatsz!
Szia!
Nekem személyes tapasztalatom erről nincs, de én is elakarok kezdeni egy alakformálót :) Youtobról. Arról úgy hallottam, hogy egész hatásos, de 3 szintes. Ha gondolod belinkelem neked.
Lelki dolog: nem kell 30 nap alatt nagy változásokat várni. Sem fogyásban, sem az izmok változásában.
Testépítők évek alatt formálják a testüket (mondjuk látványosan) de direkt erre van kihegyezve az edzésük, egész életmódjuk. Úgyhogy szépen csinálni kell, de nem hatalmas nagy változásokat várva, hanem lassú és hosszú távú sikereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!