Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ketogén diétánál milyen színű...

Ketogén diétánál milyen színű legyen a Ketophan tesztcsíkom?

Figyelt kérdés

Picit össze vagyok már zavarodva, úgyhogy a segítségetek kérem. Valahol azt olvastam, hogy a leghalványabb rózsaszínen kell tartani, máshol meg azt írják, hogy lilán. Most akkor melyik a jó?

Illetve valahol azt írják, hogy nem lehet kávét fogyasztani az első pár napban, máshol meg azt, hogy lehet, csak nyilván feketén cukor nélkül.

Valamint a menszesz befolyásolhatja-e a tesztcsík eredményét? Azért kérdezem, mert tegnap reggel csináltam egyet, akkor sötétebb rózsaszín lett, nem a legsötétebb, de nem is a legvilágosabb, a kettő között. Este mikor hazamentem meg megint a legvilágosabban volt, pedig semmi olyat nem ettem. Ma reggel meg megjött, úgyhogy esetleg lehet-e hozzá köze szerintetek?

Na egyelőre nincs több kérdésem szerintem, várom a válaszokat:D:D Köszönöm!

2017. nov. 10. 06:37
 1/5 anonim ***** válasza:
neurológiai beteg vagy, hogy ezen ennyit agyalsz? miért nem kérdezed meg a kezelőorvosod??
2017. nov. 11. 08:25
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Ne a tesztcsíkot nézegesd, hanem tartsd be a diétát.

A kávé a diétába belefér, de jó ha tudod, hogy időlegesen blokkolja az immunrendszert, ezért nem szerencsés fogyasztani. Jó hatással van viszont a szervezetre a cikória. Természetesen cukor nélkül.

2017. nov. 11. 10:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Betartom a diétát, köszi a választ, mára már lila a csíkom, kávét is iszom.

Első válaszolónak meg nem reagálok inkább semmit, csak mosolygok rajta, hogy itt éli ki magát azzal, hogy beszólogat másoknak :D

2017. nov. 12. 08:00
 4/5 anonim ***** válasza:
most miért szóltam volna be? bizonyos neurológiai betegségeknél a ketogén diéta jót tesz pl a demyelinizálódással járó kórképek. ha meg beteg v nyilván orvossal kell erről konzultálni -.-
2017. nov. 13. 19:42
 5/5 anonim válasza:
mi a tapasztalatod így egy év után?
2018. okt. 2. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!