Ketogén diétánál milyen színű legyen a Ketophan tesztcsíkom?
Picit össze vagyok már zavarodva, úgyhogy a segítségetek kérem. Valahol azt olvastam, hogy a leghalványabb rózsaszínen kell tartani, máshol meg azt írják, hogy lilán. Most akkor melyik a jó?
Illetve valahol azt írják, hogy nem lehet kávét fogyasztani az első pár napban, máshol meg azt, hogy lehet, csak nyilván feketén cukor nélkül.
Valamint a menszesz befolyásolhatja-e a tesztcsík eredményét? Azért kérdezem, mert tegnap reggel csináltam egyet, akkor sötétebb rózsaszín lett, nem a legsötétebb, de nem is a legvilágosabb, a kettő között. Este mikor hazamentem meg megint a legvilágosabban volt, pedig semmi olyat nem ettem. Ma reggel meg megjött, úgyhogy esetleg lehet-e hozzá köze szerintetek?
Na egyelőre nincs több kérdésem szerintem, várom a válaszokat:D:D Köszönöm!
Ne a tesztcsíkot nézegesd, hanem tartsd be a diétát.
A kávé a diétába belefér, de jó ha tudod, hogy időlegesen blokkolja az immunrendszert, ezért nem szerencsés fogyasztani. Jó hatással van viszont a szervezetre a cikória. Természetesen cukor nélkül.
Betartom a diétát, köszi a választ, mára már lila a csíkom, kávét is iszom.
Első válaszolónak meg nem reagálok inkább semmit, csak mosolygok rajta, hogy itt éli ki magát azzal, hogy beszólogat másoknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!