Nagyon önbizalomnövelő több kiló vizet és salakanyagot veszteni... Koplalással sem fogy egy normál ember heti 2 kiló fölött, ha nem edz s azt kevesen bírják evés nélkül... A tények makacs dolgok.
2017. máj. 6. 12:11
22/28 A kérdező kommentje:
166cm/60kg vagyok...
már 1kg-ot leadtam tehát sikerülni fog sztem és nem áljultam el....
szedek vitaminokat és citromos vizet iszok ....
2017. máj. 6. 17:38
23/28 anonim válasza:
Azt csinálsz,amit akarsz. Lesz@rjuk.
2017. máj. 6. 17:44
24/28 Laylah válasza:
Vizet vesztesz, nem zsírt. Fogyás kezdeténél először mindig vizet ad le a szervezet, azért ugrik meg látványosan lefelé a mérleg nyelve. Az az egy kiló, amit vesztettél, legalább 80%-ban víz. Ne bízd el magad. Csak segíteni akartam, de ha ragaszkodsz a hülyeségedhez, csináld, te életed.
2017. máj. 6. 18:00
25/28 anonim válasza:
Hát egy kiló után nem is fogsz elájulni..az majd egy-két hét múlva jön, de csak azután hogy romlanak a jegyeid amiatt hogy nem fogsz tudni koncentrálni.
2017. máj. 6. 18:04
26/28 anonim válasza:
"és nem áljultam el...." - És ki garantálja, hogy egy hónapig citromos vizen élve nem is fogsz?????
2017. máj. 6. 19:58
27/28 anonim válasza:
Tudod, hogy fog kinézni a szép pofikád, ha ájuláskor pl. épp az orrodra esel? Gondolkozzál már!!!
2017. máj. 6. 19:58
28/28 anonim válasza:
19-es te se vagy normális. Majd megnézem, hogy hogy fogtok kinézni az összelöttyedt testetekkel, mert nem csak vizet, izmot is vesztetek ezzel a baromsággal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!