Koplalással fogyott már valaki? ha igen mennyi idő alatt? SOS 18/L
Sürgősen le kell fogynom 3honap alatt nem erdekel hogy milyen következménye lesz de aki fogyott koplalassal az kérem mondjon el mindent
Csak épp annyit szeretnek le fogyni ameg meg nem lesz az az alak amire vágyom ...utána át alok az egezsegesebb életmódra és járni fogok konditerembe is ....egy fotózás miatt kell lefogynom
És a bunko emberek hanyagoljanak!!!
Én betegség miatt fogytam 16-17kg-ot úgy 4 hónap alatt.
emésztőrendszeri betegség szóval volt, hogy 11 napig csak napi 500kcal energiát vittem be :)
Szóval nekem ne mondja ezek után senki, hogy nehéz a fogyás :D
"nem erdekel hogy milyen következménye lesz"
Azért kíváncsi lennék, milyen fotózás az, ami bármilyen negatív, akár maradandó következményt is megér.
Egyébként igen, fogyott már valaki koplalással, nem lennél egyedüli a világtörténelemben.
De az is igaz, hogy én soha nem folyamodnék egy ennyire egyértelműen egészségtelen, kellemetlen, és gyakran félrevezető módszerhez. Nem tudom, mennyit akarsz leadni, de én 2 hónap alatt adtam le 8 kilót koplalás nélkül. (88-ról 80-ra.)
"Csak épp annyit szeretnek le fogyni ameg meg nem lesz az az alak amire vágyom"
Az viszont nem valószínű, hogy meglesz. Bár végső soron azt írtad, nem érdekelnek a következmények, azaz az sem, ha iszonyatosan taszító, beteges alakod lesz, csak a fogyás legyen meg...
A lényeg hogy sovány legyek !
De Köszi az infokat puszi
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!