Aki fogyott koplalással, az elmondaná hogy mennyit és mennyi idő alatt? Miért szántad el magad ilyesmire?
Figyelt kérdés
akár levélben is leirhatjátok, köszi!2017. febr. 27. 17:22
1/6 anonim válasza:
Én igen. Másfél hónap alatt 10 kilót. Aztán ahogy abbahagytam 17 kiló jött vissza, rövid idő alatt ráadásul a bőrömet is megviselte, striás lettem, és narancsbőrös. A mostani eszemmel nem csinálnám újra, nagyon nem érte meg.
2/6 A kérdező kommentje:
húha! és mit takart nálad a koplalás?
2017. febr. 27. 17:33
3/6 anonim válasza:
En 3 hónap alatt 15 kilót. Nem szándékosan, hanem új iskolába kerültem (új napi rutin, új barátok stb) és egyszerüen elfelejtettem enni sokszor :D
Ennek már 5 éve, de hál istennek nem jött vissza, pedig többet eszek mint annó.
4/6 anonim válasza:
első vagyok. Hát nem nagyon ettem 3-500 kalóriánál többet, utána már volt hogy ezt csak kétnaponta ettem stb. Kb egy kis adag kínait 3 napig ettem, vagy egy nap két szűztea kekszet ettem fél almával. ilyesmik.
5/6 anonim válasza:
68-ról 50kg-ra fogytam kb. 4 hónap alatt, aztán elkezdtem normálisan enni, 55re "híztam" vissza, a fölé nem - öt éve tartom. (167cm vagyok). Utáltam,hogy nem állnak szépen a ruháim, pedig imádok öltözködni
6/6 Krisz85 válasza:
anno nagyon az elején csináltam ilyet, de nem koplalás volt, hanem full zéró szénhidrát, csak fehérje, és zöldség, 0 összetett ch
indok: mert nem olvastam dolgoknak kellőképpen utána, illetve meggondolatlan voltam és gyorsan akartam eredményt, lett is, csak nem olyan, amilyenre számítottam, betegségekre nagyon hajlamos lettem tőle, lötyögött a bőröm pedig 20 éves sem voltam, és drasztikusan csökkent az izomtömegem, a súlyom is , de a zsír nem tűnt el rólam teljesen,
ma már csak röhögök az akkori önmagamon... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!