Koplalással mennyit lehet fogyni?
Első sorban anorexiásokhoz/étkezési zavarral küzdőkhöz fordulnék. Ha abszolút nem eszik az ember semmit, vagy mondjuk csak turmixot fogyaszt, akkor mennyit fogy LÁTVÁNYOSAN, mondjuk 1-1,5 hónap alatt?
Mielőtt belém kötnétek, jelezném, hogy nem tervezek ilyesmit, csak azért érdekel, mert még mindig tisztázatlan a számomra ez a kérdés. Egyik oldalon azt írják, hogy bullsh*t, csak izomból megy a fogyás, etc, másik oldalon meg azt, hogy zsírból IS megy a fogyás, hamar látványos eredményt hoz, ha nem eszünk. Szóval? What is the truth?:D
Ha nem eszel, egy idő után nyilván fogysz, nekem az egyik barátnőm volt anorexiás. nem tudom pontosan mikor kezdődött nála, de irgalmatlanul lefogyott. viszont az a baj a koplalással, hogy amint enni kezdesz, triplán szalad vissza minden. ő szerencsére kigyógyult az anorexiából, de míg előtte normális alkatú volt, most hízékony lett, bármit megeszik meglátszik rajta. A szervezete emlékszik a stresszre és veszettül raktároz.
Én egszésges táplálkozással és edzéssel 6 hét alatt 7 kilót nyomtam most le és még jól is nézek ki mellé, ez nem szimpatikusabb megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!