Szénhidrátszegény étrend. Jól csinálom?
43 napja étkezem szénhidrátszegényen. Már leadtam 5 kilót. Ez két hete mért adat. Látom a testemen is a változást, bár néha vannak depis napjaim. Nem merek ráállni a mérlegre félek hogy nem fogytam és ez elkeserítene, tehát azért még húzom egy kicsit a méreszkedést. Leírom a tegnapi étrendemet. Légyszi adjatok tippet. Jó így? Estleg sok/kevés? Mit kéne még ennem, vagy mit NEM? Naponta sportolok min. egy órát kivétel vasárnap.
Szóval:
- reggel fél 8 körül ettem zsírszegény túrót natur joghurttal összekeverve, belevagdaltam egy szép nagy alma felét.
- délelőtt megettem egy almát
- fél 2 körül ettem egy adag görög salátát utána egy natur joghurtot almával
- 5 körül ettem egy szép adag gombát két tojással erre ráolvaszottam egy kis sajtot.
Előre is köszi a segítségeket.
Gratulálok, 43 napja koplalsz, a leadott 5 kilónak pedig kb fele folyadék, a másik fele meg gilkogén, érthetőbb nyelven izom... A zsírveszteséged valószínűleg nulla. Amit leírtál az kb. 6-800 kcal. Először is nagyon kevés, másodszor nélkülöz minden jó minőségű állati fehérjét... a két tojás meg a kevés joghurt és túró szinte semmi... Sehol valami jó minőségű összetett rostos szénhidrát, pl. barna rizs, teljeskiőrlésű kenyér, vagy még inkább natúr zabpehely.
Az étkezéseid száma kevés, 3-szor ettél, a negyedik az egy alma volt, ami nem étkezés! Este 5-kor eszel utoljára ez is butaság...
Szóval ez így nagyon nem jó... Napi 5-6 kis étkezés kéne, minden alkalommal kéne, hogy legyen fehérje, összetett szénhidrát, és többszörösen telítettlen zsírsavak.
Egyáltalán nem ettél rendes meleg kaját, egy jó kis rostoncsirkemell rizzsel és salátával...
Ez így teljesen rossz.
Edző... aki dietetikus is.
Egyetértek az előzővel!Ez ránézésre is kevés és nem zsírból fogytál!
Menj el sportolni és egyél azt is amit szeretsz, emrt nem hiszem h sokáig fogod így bírni és csak visszajön, ami már lement
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!