Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mennyi idő múlva fog lemenni...

Mennyi idő múlva fog lemenni a hasamról a felesleg?

Figyelt kérdés

napi adagom:

-reggeli valami zabpehely vagy joghurt darált zabbal(kevéske de jóllakok)

-fél kg csirke salátával,uborkával,mozzarellával (és ez elosztva :délelőtt 2 délután otthon 4kor a 3.dik

-fehérje edzések után

heti 5 edzés:

-minden napra 3 izomcsoport (mell,váll,has-kétszer)

-otthon mindennap 15 perc ugrókötél(cardio)

95 kg(28%testzsír) vagyok és kiszámolva 15% testzsírral 87 kg körül leszek

ezt mikor érem el kb?

hozzá értő valaszokat vagy tapasztalatokat kérek :)

2017. ápr. 4. 19:57
 1/6 A kérdező kommentje:
izomcsoport mindenre megy láb,mell,hát..stb csk a mell váll,has kétszer egy héten mert azok a leglátványosabb izmok
2017. ápr. 4. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatból írom hogy hasról csak is futással lehet zsírt leszedni,a hasízom szed le de minimális eredménnyel.Én 90kilóról mentem le 78 éa azt tartom az étkezésem annyit változtattam hogy feleztem mindent a folyadékot meg dupláztam semmi különösebb variálás.Testzsírom 20.Nekem ez heti 2 edzéssel a melóm miatt,1 évig tartott.Amúgy hajrá sok sikert és jó edzést neked.26F
2017. ápr. 4. 20:11
 3/6 Egy_marek_saska válasza:

CSAK a hasadról nem fogsz tudni leadni, a lokális fogyás egy bizonyítottan téves elmélet.

Tartsd be az energiaszegény és fehérjedús étrendet, edzz rendszeresen, és meg lesz az eredménye.

Az emberi test ideális esetben heti 1kg felesleget tud leadni. Persze ezt erősen befolyásolja a nem, a hormonok, és az emésztőrendszer működése.

Nekem sikerült egy hónap alatt 3 kilót fogyni diétával, futással (3km kényelmes tempóban), és saját-testsúlyos edzéssel.

2017. ápr. 4. 23:51
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat!tudom hogy nem lehet csak hasról fogyni(tudom hogy kb onnan kezd el utoljára lemenni),nem is csak az a cél,csak érdekelt hogy mikor látom ott a fejlődést :)
2017. ápr. 5. 17:00
 5/6 Krisz85 ***** válasza:

nem rossz,

este egyél soány turót, vagy tojást mert lassú a felszívódása, éjszakára ellát aminósgavakkal, a többi kaja jó!!, vitamint is vigyél be, C, D, Kalc és magnéziumot mindenképp! vagy komplett vitamin csomag

viszont a 15 perc ugrókötelet azért rmeélem hogy viccnek szántad?!

a súlyzós edzés is sok, heti 5 edzés?! a profik nem edzenek annyit, vay ha igen akkor csak 1 izomcsoport per nap, akkkor vagy haladó és akkor edzel intenzíven, ha egy izmot egy héten csak egyszer tudsz megedzeni, pl lábazásnál nekem egy hét mire regenerálódik a teljes lábam, mert két napig menni nem bírok úgy kicsinálom, aztán még 4. napra is bőven érzem a tónust, próbáld ki, , heti három max négy edzésnek elégnek kell lennie, viszont a karidó kötelezést úgy felejtsd el ahogy van

15 perc? a zsíranyagcserédnek, hogy a mozgás során zsírsejtekből és ketonktestekből bontsd vissza a testzsírt a testdnek kell lealább jó 40 perc mire tisztességesen elindul, és természetesen thermogenezis, tehát hideg vízben úszás vagy hóban séta nem az igazi.

szépen szobabringa, vagy tempós montons séta, reggel vagy este éhgyomorra, és bátran lehet csinálni heti 7 nap, nem kell félni tőle, hidd el úgy fog pucolni mint az állat, sokan azért futnak dagadtan, mert már olyan tempóban teszik ezt, plán edző és pulzusmérés nélkül, ami már erősen anaerob, tehát nincs oxigén, a zsírbontáshoz közvetlenül oxidatív folyamatok kellenek.

Az anaerob is éget zsírt és nagyobb arányban is százalékosan, de jobban leterheli a szervezeted /túledzettség veszélye edző irányítása nélküll akár/

illetve mivel nincs teljesen anaerob erőkifejtés egy kardió edzés esetén /aerob és kardió nem azonos fogalmak!/ főleg itt az afterburn a hangsúlyosabb, az aerob alatt viszont közvetlen bontod vissza a zsírsejteket zsírsavakká, ketonokká

elég hozzáértő válasz volt? :-)

2017. ápr. 7. 21:48
 6/6 Krisz85 ***** válasza:
ha mindent jól csinálsz, akkor 8 hét múlva éred el, fél egy kiló fogyásnál több nem okés per hét.
2017. ápr. 7. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!