Hogy fogyjak le, hogy a hasamról is lemenjen a felesleg?
Vizsga miatti stressz miatt fogytam sokat. De az visszajött rám és csak hasra.Most:172 cm magas vagyok és 77-78 kg.Sajnos sokat is stresszelek.Felülésezni szoktam meg próbálok kevesebbet enni.Hogyan tudnék lefogyni?
18/L
Hát sehogy! Azaz de persze le tudsz fogyni de nincs helyi zsírégetés ami azt jelenti h amikor elkezdesz fogyózni akkor mindenhonnan megy le zsír csak nem egyenletesen. Nagy vonalakban összefoglalhatnám neked, meg bogarászhatnál az eltérő válaszok között de szerintem ezt hagyd ki és olvasd el ezt:
Csak hasról sehogy.
Szépen arányosan viszont tudsz az egész testedről, ha megfelelő szálkásító étrendet követsz, aerob (és esetleg másmilyen) edzéseket végzel. Ha a hasad kiemelt fontosságú, akkor csinálj hasizomgyakorlatokat. Nem a zsírégetést fogják onnan elősegíteni, viszont formásabb lesz és ez sokat tud jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!