Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok a bal és a...

15 éves vagyok a bal és a jobb oldalakat meg a lábamat azt hogy tudom edzeni hogy lemenjen róla a felesleg?

Figyelt kérdés
2016. márc. 31. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez hihetetlen...
2016. márc. 31. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Bal es jobb oldalaidrol mar tobb is ment le, mint felesleg (agybol). Ha a csipodre, derekadra gondolsz, akkor keress ra youtubeon olyan kulcsszavakra, h: csipo / derek torna, lab torna, hips /waist training, stb.
2016. márc. 31. 19:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Normális válaszokra számítottam de ha nem tudtok rendesen válaszolni nem is kell... ;) ;)
2016. márc. 31. 21:08
 4/7 anonim válasza:

nincs helyi zsírégetés. ha fogysz akkor mindenhonnan nem csak a lábadról és az oldaladról.

kardió edzés a legjobb plusz diéta.

2016. márc. 31. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Hmm, mennyi az a felesleg, amiről szó van? :)
2016. ápr. 1. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Nincs helyi zsírégetés. Sajnos nem tudod megmondani a testednek, hogy te most hogyan, honnan, mennyit akarsz fogyni. Hiába edzel egy adott területe, attól még nem onnan fog lemenni a zsír, legalábbis nem csak onnan.

Az edzés önmagában különben sem elég, helyes étkezés nélkül szinte nulla az egész. De gondolom ezt tudod.

Kardióz sokat, fuss, bicikliz, és heti háromszor erősíts az adott területekre, hogy fezesebbek lehessenek. Ha tudsz járj konditerembe, de ha inkább otthon edzenél tudom ajánlani a "blogilates" csatornát a youtubeon. Ott kategorizálva találhatsz edzéseket, az egyes izomcsoportokhoz. Rengeteg van és a legtöbb elég kemény.

2016. ápr. 1. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
futás
2016. ápr. 2. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!