Mennyi idő alatt fogyhatok kb 15-20 kg ezzel?
Figyelt kérdés
A dietetikus azt mondta, hogy napi 160 g szénhidrátot ehetek és heti három alkalommal mozogjak egy órát. 88 kg vagyok és 157 cm.2017. jan. 26. 22:43
1/7 anonim válasza:
Kalóriadeficit kérdése. Semmit nem írtál a fehérjéről, a zsírról, a mozgás típusáról (lehet 100 és 1000 kcal is a kalóriaigénye egy óra mozgásnak), s az anyagcseréd sebességét sem ismerjük.
2/7 anonim válasza:
Ha melette tömöd a mogyorót akkor semennyit, teljes kcal deficittől függ, pont, ahogy alső is írta.
3/7 A kérdező kommentje:
60 g fehérje és ma 40 g zsir. Csak könnyű edzés lenne az elején
2017. jan. 26. 23:05
4/7 anonim válasza:
Heti 0,7-1 kg fogyás is mehet ilyen kevés kclall de még éppen, hogy normál tartományban vagy (kb 1300 kcal) ilyen magasság mellett akár indokolt is lehet. Ha bírod ezt az alacsony bevitelt akkor fél év alatt kb.
Ha van lehetőséged járj kontorllra nem túl gyors-e nehogy megereszkedjen a bőr, mert azon csak műtéttel lehet már utólag segíteni.
5/7 anonim válasza:
Ne röhögtess 69-es.... Ilyen súly még nem indokolja a műtétet és a lógást sem! :D
Valahol 50-60 kilónál kezdődik. Idióta.
6/7 anonim válasza:
Szia.
Én 6 hónap alatt fogytam 15 kilót. Hasonlóak a paramétereim.
7/7 anonim válasza:
Én is hasonló méretekkel 160cm/82kg fogytam fél év alatt 26 kg-t, nem kellett hozzá szakember. Ma már mindenre ráírják szinte mennyi kalória van benne, azt számold, ne és ne haladd meg az 1500-1600-at.Én használtam biotech fehérjeport is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!