Vettem az Aldiban ch. Csökkentett kenyérkét. Felvittem a cal. Bázisra, csupa zsir. Hát ez nem csalás? Majdnem elvitte a zsir"csikomat".
Gondolom, akkor sok már az 1500 kcal (nem tudom, mennyi lehet a kalóriaigényed, de ha nem vagy se nagy, se izmos, se kövér, se aktív, se gyors anyagcseréjű, akkor ennyivel nem várhatsz fogyást, max. igen lassút), bár spontán pár hét stagnálásról hallottam már sokszor, néha vannak érdekes dolgok.
Ha emeled a kalóriát, a makrók is változnak, nyilván :)
Tipikusan az energiát adó makrónak illik nőnie, ami a legtöbbeknél a szénhidrát. Hiszen a fehérjeigény nem változik és a minimális zsírigény sem.
Mi a baj a zsírral? A szénhidrát hízlal, a zsír nem! :D én az aldis szénh.csökkentett kenyeret eszem szalonnával, tejszínes görög joghurtokat, sajtokat. A tésztakat minimalisan ettem és 12 kg-t fogytam :-p a szénhidratokkal kell vigyázni, lisztek, cukrok. A szénhidrat alakul zsírrá át szervezetben!
Csak egy kis biokémia :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!