El vagyok hízva, vagy ez még normális?
Figyelt kérdés
5 éve versenyszerűen röplabdázok.170cm vagyok.....tegnap mértem magam és 68kg voltam!!!(15/L)Izmos vagyok nem nagyon vannak rajtam zsírpárnák de egyszerűen úgy érzem ez már túl sok....néztem a BMI-met az írta normális de fejlődő korban vagyok és ezért ott elcsúszik néha ott egy-két dolog....szerintetek ez normális (a súlyom), vagy menjek el orvoshoz/diatetikushoz?Köszönöm a válaszokat!2016. nov. 17. 19:48
2/12 anonim válasza:
Izmos vagy, nem hájas. (amúgy a sportolóknak a sima netes bmi számolók semmit sem érnek). Minek akarnál fogyni? Csak mert a mérleg x számot mutat?
3/12 anonim válasza:
Ha fogynál, izomból fogynál, ami jelentősen rontaná a teljesítményed.
4/12 anonim válasza:
Ha nem látsz magadon valamirevaló hájat, akkor normális. Ne érdekeljen a mérleg és a BMI sem, izmos embereknél az egyre jobban torzít, de amúgysem etalon.
5/12 anonim válasza:
Teljesen normális, nem hiszem, hogy el lennél hízva.
8/12 anonim válasza:
az izom 2xnéha 3x nagyobb tömegű a zsírnál
nem vagy elhízva szimplán sok az izmod és az nehezebb mint a zsír
9/12 anonim válasza:
Ezt így látatlanba elég nehéz megállapítani. Mit értesz az alatt, hogy izmos vagy?
10/12 anonim válasza:
Szerintem csak akkor érdemes bármit is tenni a te esetedben, ha úgy érzed, a tömeged lelassít. Tudsz pl rendesen ugrani? Ha igen, szerintem minden szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!